MSI GG Clutch GM51 lightweight Wireless vs XM2we

Öyle zaten, ikinci el 1200-300 civarına M3S alınabilir. Ancak XM2we yerine tercih etmem. XM2we cidden fiyatına göre on numara bir model.

Ya biriniz M3 öneriyor düyeriniz önermiyor arkadaş ben kime uyayım.
Ben M3-S Varun modelini öneriyorum. 2K arkadaşların teknik detaya çok hakim olduklarını düşünmüyorum. Evet XM2 zamanına göre iyiydi hala daha iyi bir model ama 3370 yerine onun geliştirilmiş daha stabil versiyonu olan 3395 sensörlü olan bir mouse tercih ederim ayrıca arkadaşın teknik detayı bilmediği çok belli yapı kalitesi dedi.

10 gram daha hafif bir mouse'dan zaten aynı hissiyatı bekleyemezsin. Mouse eline alıp sıktığın zaman esneme gıcırdama yapmıyorsa ok abi kalitelidir bukadar.

Ozaman gidip XM'in yapı kalitesini de 80-90 gram zowie ec'ler ile karşılaştıralım.

Komediden başka bir şey değil. XM2we bu fiyata alabileceği en sağlam ürün. 3370 yerine 3395 tercih etse eline bir şey geçmeyecek. Çünkü arada fark yok, farkı anlayamacak. Sırf daha yeni teknoloji + 2K dongle var diye M3S almam bu durumda. Mouse seçerken sadece sensör veya switch bakılmaz. Bunun sorunlarına, skatezlerine, yapı kalitesine, kronik sorunu var mı yok mu diye bakmanız lazım. Sadece 3395 + 2K dongle diye bu kadar komik bir söylem yapmanız işin aslında daha komiğime gitti, bana söylemiyor olabilirsiniz. Yine de ben söyleyeyim. Konu sahibine düzgün karar seçmesi için, direkt olarak XM2we öneriyorum tekrardan. Konuyu da takipten çıktım.

Bunumu alayım yani arkadaşlar toplu kararınızmı :)
@Aodien_yigit

Bunumu alayım yani arkadaşlar toplu kararınızmı :)
@Aodien_yigit
Hayır, XM2WE daha iyi hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı