O kulaktan doğma bilgi hocam. Biri alıyor diğerinin lafını diğerine bu böyle diye anlatıyor. Teknik yapıda daha kaliteli. Bunu 2 tane Darmoshark ürünü kullanan biri olarak söylüyorum 2 aydır.
Wraith üzmez hızlı kargo ve destekleri fena değil.
Öyle çünkü.Ama bana hep XM2we daha iyi demişlerdi.
Öyle zaten, ikinci el 1200-300 civarına m3s alınabilir. Ancak XM2we yerine tercih etmem. XM2we cidden fiyatına göre on numara bir model.
XM2WE daha iyi hocam bana kalırsa. Gerek shape, gerek malzeme kalitesi.Ya biriniz M3 öneriyor düyeriniz önermiyor arkadaş ben kime uyayım.
Ben M3-S Varun modelini öneriyorum. 2K arkadaşların teknik detaya çok hakim olduklarını düşünmüyorum. Evet XM2 zamanına göre iyiydi hala daha iyi bir model ama 3370 yerine onun geliştirilmiş daha stabil versiyonu olan 3395 sensörlü olan bir mouse tercih ederim ayrıca arkadaşın teknik detayı bilmediği çok belli yapı kalitesi dedi.Ya biriniz M3 öneriyor düyeriniz önermiyor arkadaş ben kime uyayım.
Hocam peki M3 mü daha iyi yoksa bu mu?
Endgame Gear XM2we
Hayır, XM2WE daha iyi hocam.Bunumu alayım yani arkadaşlar toplu kararınızmı![]()
Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
@Aodien_yigit
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.