MSI GG Clutch GM51 lightweight Wireless vs XM2we

Sizle uğraşılmaz MCU ve switch kalitesi nedir biliyorum. Ve bazı ürünler yeterli olduğu sürece abartı kaliteli olmasına gerek yok. Çok kaliteli MCU olsun 500hz raporlama sunarsa o mouse almazsın bukadar. Darmoshark Switch kalitesi olarak çift tıklama gibi kronik sorunları olmayan yeterli kalitede switch kullanıyor. MCU olarak yeterli seviyede. XM kadar bu detayları kaliteli olmasa dahi dediğim gibi başka yönlerine aktarmış burdaki dezavantajı. Ürün dediğin bir bütündür. Sadece MCU switch gibi özelliklere bakamazsın. Darmoshark M3-S'e custom switch taktığım. Superlight sonrası geçtim. Bana mı anlatıyon hocam ürün kalitesini.
Sadece MCU ve Switch gibi özelliklere bakamazsın dedikten sonra daha demin sunduğun argümanlar uyuşmuyor. 2K kullanılan oyun sayısı zaten varsa 3-5 tanedir. Fark ettiren bir şey de değil. XM2we yapı kalitesi olarak söylediklerinizden çok daha üstün bir ürün. 1500 TL. Daha konuşmaya gerek yok.

Sadece MCU ve Switch gibi özelliklere bakamazsın dedikten sonra daha demin sunduğun argümanlar uyuşmuyor. 2K kullanılan oyun sayısı zaten varsa 3-5 tanedir. Fark ettiren bir şey de değil. XM2we yapı kalitesi olarak söylediklerinizden çok daha üstün bir ürün. 1500 TL. Daha konuşmaya gerek yok.
XM kullandın mı hocam. Ben kullandım da o yüzden soruyorum.

XM kullandın mı hocam. Ben kullandım da o yüzden soruyorum.
Evet, şu an kullanmaktayım.

XM2 alıyorum o zaman size güvenerekden ve de kabloluya göre gecikme süresi nasıl.
1699907786076.png

Bunumu alayım yani arkadaşlar toplu kararınızmı :)
@Aodien_yigit

X2MWE alın, lakin m3s alsanızda üzmez sizi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı