Dediğim gibi direkt olarak Endgame ile iletişime geçerseniz problem kalmaz.İşte iadesi ya da sıkıntısı için almak istemiyorum o siteden.
Sadece MCU ve Switch gibi özelliklere bakamazsın dedikten sonra daha demin sunduğun argümanlar uyuşmuyor. 2K kullanılan oyun sayısı zaten varsa 3-5 tanedir. Fark ettiren bir şey de değil. XM2we yapı kalitesi olarak söylediklerinizden çok daha üstün bir ürün. 1500 TL. Daha konuşmaya gerek yok.Sizle uğraşılmaz MCU ve switch kalitesi nedir biliyorum. Ve bazı ürünler yeterli olduğu sürece abartı kaliteli olmasına gerek yok. Çok kaliteli MCU olsun 500hz raporlama sunarsa o mouse almazsın bukadar. Darmoshark Switch kalitesi olarak çift tıklama gibi kronik sorunları olmayan yeterli kalitede switch kullanıyor. MCU olarak yeterli seviyede. XM kadar bu detayları kaliteli olmasa dahi dediğim gibi başka yönlerine aktarmış burdaki dezavantajı. Ürün dediğin bir bütündür. Sadece MCU switch gibi özelliklere bakamazsın. Darmoshark M3-S'e custom switch taktığım. Superlight sonrası geçtim. Bana mı anlatıyon hocam ürün kalitesini.
Dediğim gibi direkt olarak Endgame ile iletişime geçerseniz problem kalmaz.
XM kullandın mı hocam. Ben kullandım da o yüzden soruyorum.Sadece MCU ve Switch gibi özelliklere bakamazsın dedikten sonra daha demin sunduğun argümanlar uyuşmuyor. 2K kullanılan oyun sayısı zaten varsa 3-5 tanedir. Fark ettiren bir şey de değil. XM2we yapı kalitesi olarak söylediklerinizden çok daha üstün bir ürün. 1500 TL. Daha konuşmaya gerek yok.
Gecikmeyi hissedemezsiniz. MCU çok iyi çünkü.XM2 alıyorum o zaman size güvenerekden ve de kabloluya göre gecikme süresi nasıl.
Evet, şu an kullanmaktayım.XM kullandın mı hocam. Ben kullandım da o yüzden soruyorum.
XM2 alıyorum o zaman size güvenerekden ve de kabloluya göre gecikme süresi nasıl.
Bunumu alayım yani arkadaşlar toplu kararınızmı![]()
Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
@Aodien_yigit
Peki dostum. Sen bilirsin.Belli hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.