MSI GG Clutch GM51 lightweight Wireless vs XM2we

Ya arkadaş ben ne şanslıyım ya 2 hocam XM2 al diyor diğer 2 hocamda M3 s al diyor.

FPS oyuncusuyun ve de yanında ekstradan oyunun içinde şarjı biterse diye kablo çıkmasıda önemli.

Dostum gelmiş 3395 savunuyorsun bir de. MCU'su katlar XM2'nun M3S'i. Hani onu bunu bıraktım sensörü boş ver. Zaten fark varsa psikolojik. XM2'nun Coating vesaire Darmoshark'ı ezer geçer. 2K zaten fark ettirmeyen bir şey. Switch kalitesi de XM2'nun daha iyi.

İlk defa Darmoshark fanı gördüm bu kadar. Hangi öneri konusuna girsem bir tane Darmoshark atıyorsunuz. Endgame ile karşılaştırılabilecek bir şey değil o.

Peki en ucuz XM2'yi nereden alabilirim connect Game pek güvenmiyorum.

Sizle uğraşılmaz MCU ve switch kalitesi nedir biliyorum. Ve bazı ürünler yeterli olduğu sürece abartı kaliteli olmasına gerek yok. Çok kaliteli MCU olsun 500hz raporlama sunarsa o mouse almazsın bukadar. Darmoshark Switch kalitesi olarak çift tıklama gibi kronik sorunları olmayan yeterli kalitede switch kullanıyor. MCU olarak yeterli seviyede. XM kadar bu detayları kaliteli olmasa dahi dediğim gibi başka yönlerine aktarmış burdaki dezavantajı. Ürün dediğin bir bütündür. Sadece MCU switch gibi özelliklere bakamazsın. Darmoshark M3-S'e custom switch taktığım. Superlight sonrası geçtim. Bana mı anlatıyon hocam ürün kalitesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…