MSI GG Clutch GM51 lightweight Wireless vs XM2we

İstediğin kadar ürün kullan, aklına gelebilecek her ürünü kullanmaya çalıştım ancak. Kullandım da, şu paraya XM2we dışında onun kadar sağlam ve gerek switch vesaire olsun, bu paraya bundan iyi ürün yok tekrar söylüyorum. Tüm Lamzular/Soralar/DeathAdder V3'ler/Viper V2'ler /Superlight'lar ne varsa kullandım aklına ne geliyorsa. Hatta hepsinden de daha sağlam, döndüm dolaştım geri XM2we'de takılıyorum. Yani 1.500 lira gibi bir fiyattan satılması mucize, sadece destekleri yok. Onun dışında markayla iletişime geçersin. Konuya son mesajimi da atayım, konu iyice uzamasın. Konu sahibine yine çok çok emin olduğumdan XM2we öneriyorum.

İstediğin kadar ürün kullan, aklına gelebilecek her ürünü kullanmaya çalıştım ancak. Kullandım da, şu paraya XM2we dışında onun kadar sağlam ve gerek Switch vesaire olsun, bu paraya bundan iyi ürün yok tekrar söylüyorum. Tüm Lamzular/Soralar/DeathAdder V3'ler/Viper v2'ler /superlight'lar ne varsa kullandım aklına ne geliyorsa. Hatta hepsinden de daha sağlam, döndüm dolaştım geri XM2We'de takılıyorum. Yani 1.500 lira gibi bir fiyattan satılması mucize, sadece destekleri yok. Onun dışında markayla iletişime geçersin. Konuya son mesajimi da atayım, konu iyice uzamasın. Konu sahibine yine çok çok emin olduğumdan XM2we öneriyor.

Alıyorum hocam son olarak dam malzeme kalitesi neticede nasıl sıktığında ses çıkartıyor mu ve de markayla en kaliteli nasıl iletşime geçebilirm çünkü conncet çok zor.

Alıyorum hocam son olarak da malzeme kalitesi nasıl neticede sıktığında ses çıkartıyor mu ve de markayla en kaliteli nasıl iletişime geçebilirm çünkü connect çok zor.
Ses çıkartmıyor. Hiçbir Endgame ürününde göremezsiniz öyle bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı