MSI GG Vigor GK20 vs. Galax Stealth 03 Blue Switch

@osmannr hocam fareye de baktım. Fare evet, biraz küçük. Büyük elli kişiler problem yaşayabilir ortalama bir fare.
@Newkan tabii ki efendim, sorabilirsiniz. Bilgimiz doğrultusunda cevaplarız, amacımız bu.

@Newkan ben sizin yerinizde olsam siparişi iptal eder, 100 TL gibi bir bütçe ekleyerekten fareyle beraber alırdım şahsen. Faresi de ortalama, fena değil. Satarsınız en kötü ihtimalle ya da kullanırsınız.

@Newkan GK30 ve GK20 arasında çok fark olacağını açıkçası sanmıyorum. Fareden dolayı demiştim, fare için ortalama 160-170 TL fiyat biçilmiş internet sitelerinde. İkisini beraber alırsanız klavye 300 TL'ye falan denk geliyor. Onun dışında o dediğiniz fareden kullanıyorum ben de. Bu fareden kat kat daha iyi zaten.

Söylendiği gibi birisi mekanik diğeri membran klavye. Galax için mekanik klavyle hissiyatını yaşamak istiyorsanız alabileceğiniz en ucuz ve en kaliteli ürün diyebiliriz. Hot swappable olduğu için kişiselleştirmeye açık ve bir sorun yaşandığı taktirde evde kolayca çözülebilmesine de olanak sağlıyor. Outemu Gaote anahtlarlar ile F/P ürünü diyebiliriz. Sesli bir ürün olmasından dolayı alıp almamak için kişisel zevkler de önemli tabii.

@osmannr hocam fareye de baktım. Fare evet, biraz küçük. Büyük elli kişiler problem yaşayabilir ortalama bir fare.
@Newkan tabii ki efendim, sorabilirsiniz. Bilgimiz doğrultusunda cevaplarız, amacımız bu.

Bugün kargom geldi fare küçük değil tam elime oturdu. Şu an setle ilgili söyleyeceğim tek şey bunca zaman biz mouse klavye kullanmamışız :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı