MSI GL62 6QD 079XTR'ye SSD Önerisi

Hocam samsung 850 evo serisine bakıyorum pin uçları biraz değişik peki onu bağlayabilir miyim? Malum pci-e ssdler biraz pahalı.

Tabi bağlayabilirsiniz. SATA 6 girişi olduğu için HDD'nin yerine ya da optik sürücünüzün yerine bağlayabilirsiniz. Tavsiyem HDD'yi optik sürücü yerine diğerine de SSD bağlayın.
PCI'lı olanlar yüksek hızlarda çalışır. 850 evo da standart SATA 6 SSD'sidir. PCI'a göre daha yavaştır. Eğer aceleniz yoksa biraz daha para biriktirip PCI olanı alın, genelde alınan ürünler yıllarca kullanılıyor. Almışken iyisini almakta fayda var.

Sağolasın hocam.

mz-n5e120bw.jpg

Hocam şöyle anlatayım.Pcde halihazırda 7200 rpm bir harddisk takılı onu sökmek istemiyorum.Benim isteidğim şu ssd slotu var diye biliyorum bu cihazda 850 evoda pin sayısı pci-e olanına göre az ben oraya takmak istiyorum ssd yi

Bilgisayarımın soketi bu soket http://i.hizliresim.com/o7Yrkk.jpg
Takmak istediğim ssd de bu ssd.
Sorduğum soru şu 850 evoda pci-e lere göre daha az pin var.Bu slota pci-e değilde 850 evoyu bağlayabilirmiyim

O takmak istediğiniz slot için m.2 slotlu almanız gerekiyor. SATA 6 lar için HDD yerine ya da optik sürücüyü çıkarıp bir kitle oraya bağlamak gerekiyor. CD yerine takılacak kit altta verilmiş. Eğer CD sürücüsüne takmak istiyorsanız, HDD yerine SSD, CD sürcüsü yerine de HDD takın.

Eğer ki göstermiş olduğunuz yere takmak istiyorsanız SATA 6 girişli değil m2 girişli SSD almanız gerekiyor.

SKU069558 (7).JPG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı