MSI GL62 6QD vs Monster Abra A5 v6.1.3

Monster vs MSI

• Oy verenlerin toplamı
    3

filozof07

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler, birkaç saat öncesine kadar MSI almaya gitmişken (hatta Ebrar Bilgisayar'a gittim, adam depodan çıkartacağım, 2 gün sonra gel dedi.) ki az önce yeni bir bilgisayar gördüm. :ıslık: Monster Abra A5 v6.1.3 modeli indirime girmiş, aralarında 45 TL fark var.

MSI: MSI GL62 6QD-079XTR i5-6300HQ 8GB 1TB 2GB GTX950M 15.6 FreeDos
Monster : Abra A5 V6.1.3 15.6" Oyun Bilgisayarı

Şimdi burada yardımınıza ihtiyacım var, biliyorum Monster tam bir oyun bilgisayarı ama; benim için önemli olan bilgisayarın uzun yıllar gitmesi ve kullanım rahatlığı. Yani, mesela çok ısınma sorunu olmamalı ya da fanı çok sesli çalışmamalı gibi. Sizce hangisi daha uygun olur? Çok aşırı gamer değilim LoL, CS:GO falan oynarım. ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans olarak Abra A5 daha üstün durumda 6700HQ barındırdığından dolayı ayrıca klavye aydınlatması da var. Ben olsam Monster alırdım.

Kesinlikle Abra A5 derim. Hem işlemcisinin daha üstün olması, hem ekran kartının GDDR5 olması, hem klavye aydınlatma olayı, hem de fiyatının biraz daha ucuz olması benim için tüm yolları bu seçime çıkarıyor. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı