MSI GL62 Ekran Titreme ve Dalgalanma Sorunu

yeniüye_6638

Hectopat
Daha fazla  
Recep bey, n11'den msi gl62 i7 6700hq, 8gb ram, 2gb nvidia laptop aldım. W10 ve W8 sırasıyla denedim. Sorunum şu: ekranda dikkatli bakıldığında titreme/dalgalanma var. Özellkle internet explorerde youtubeyi açıp video açtığımda videonun ilk 1-2 saniyesinde herkesin farkedebileceği titreme oluyor. Sadece videonun olduğu alanda titreme oluyor. Chrome ve edge'de titreme çok çok az, farkedilmiyor. 3100 tl'ye sıfır laptop aldım ve şu an moralim bozuldu. Sizce geri mi iade edeyim? Kutudan çıkan driverleri denedim yine aynı. Msi sitesindeki uygun driverleri yaptım yine aynı.
Youtube'den sizi hep takip ediyorum. Bana dönüş yaparsanız sevinirim, iyi çalışmalar.

Kusura bakmayın. Videolarınızı takip ediyordum ama forumunuza ilk defa giriyorum. Kuralları okumadığımdan ceza yedim. Yeni aldığım MSİ marka i7 6700 HQ 8 gb ram ve 2gb nividia GTX950 laptop bilgisayarda yukarda belirttiğim şekillerde ekran titremesi oluyor. Eğer iade etmem gerekiyorsa ilk 15 gün dolmadan iade edeyim. Yoksa servise gidecek ve tamir görme riski taşır. Ekran titremesinin videosunu da çektim ama buraya yükleyemedim. Saygılarımı sunarım.

Dostum son Zamanlarda çıkan gaming laptoplarda güç tasarrufu sağlanması için üreticiler bilgisayara 2 adet ekran kartı çipi yerleştiriyorlar ; gtx950m ve intel hd graphics . Oyunlar haricinde bilgisayar otomatik olarak intel ekran kartını kullanıyor. Bende bilgisayarı ilk açtığımda ekran sapsarıydı,bozuk diye düşünmüştüm . Ancak intel hd graphics in driverlerini kurunca tamamen düzeldi . Belki bu sorunda ekran kartıyla ilgili olabilir. Videonu youtubeye yükle bir göz atalım belki çözeriz sorununu ;)(y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı