Çözüldü MSI GL62M 7RD bölüm geçişleri veya harita yüklerken takılma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bende Monster Servis'e gönderdim:
"Bios Güncellemesi yapıldı.
İşletim Sistemi yeniden yüklendi.
GTA 5 yükleyip uzunca test ettik hiç bir şekilde ani FPS düşüşü, ani takılma olmadı. Her şey düzgün çalışıyor." deyip gönderdiler sorun hala devam ediyor. Ama işin garibi bilgisayar içinde Unigine Valley testinden bir dosya buldum. İçinde denendiği işletim sistemi olarak Windows 8 yazıyordu. Windows 8'e dönsek acaba bizim sorun düzelebilir mi?

Laptopa harici monitör bağlayıp test etme şansın var mı?
Şuan yurtta kaldığım için test edemem fakat evdeyken denemiştim onda da aynı oluyordu diye hatırlıyorum.

Çıldırmak üzereyim artık verdikleri cevaba bakın.
I am sorry that MSI do not provide VBIOS for your model.
We advise you to ask MSI service center help you troubleshoot the problem.

Yetkili servise de mesaj attım dedikleri şey gönderin bakalım, boşu boşuna zaman kaybedeceğim bir şey yapmayacaklar. Yok mu şu sorundan kurtulmanın yolu :cry:

Şuan yeni fark ettim böyle bir şey olduğunu;

gtx1050.PNG

hd630.PNG

Bunlar hata mı anlayamadım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum senin sorunun da mı böyle. Bir anda GPU kullanımı düşüyor ve bu yüzden de FPS düşüyor.

20171023125355_1.jpg
20171023125354_1.jpg

Sorunun ne olduğunu zaten yazmıştım
Dostum senin sorunun da mı böyle. Bir anda GPU kullanımı düşüyor ve bu yüzden de FPS düşüyor.

Eki Görüntüle 264213 Eki Görüntüle 264214

Sorunun ne olduğunu zaten yazdım, Recep abi sence de bu tesadüf olabilir mi sizin yaşadığınız takılma ile bu çözümü olmayan şey? Tek farkı aynı şeyi oyunda yaşıyorum, güç kesiliyor fakat görüntü kesilmiyor entegre grafiğe geçiyor anlık olarak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genelde eyleme geçtiğim zaman gerçekleşiyor, eyleme geçtiğim zamanlar aynı zamanda lim1 kısmına bakın lütfen.

Dostum 1709'a geçip dener misin? Ben geçtim ve şu anda takılma yok gibi gözüküyor. Bu hafta vizeler bitsin hafta sonu evde iyice bir test edeceğim. Seninde denemeni tavsiye ederim.

Uzun uğraşlar sonucu çözüme kavuştum, ilk servise gönderdiğimde harddiskte sorun varmış değiştik dediler ben düzeldiğini zannettim, meğer sorun devam ediyormuş, bir servispoint yetkilisiyle telefonda konuştum ardından tekrar gönderdim, test edip sorunlu olduğunu anladılar. Kutulu değişim istemiştik, bugün haber geldi yeni bilgisayar gönderecekler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı