MSI Gl62m 7rd vs Monster Abra A5 V12.1

Hangisini almalıyım?

• MSI Gl62m 7rd

Oy: 6 40,0%
  • Monster Abra A5 V12.1

Oy: 9 60,0%

• Oy verenlerin toplamı
    15
Yakın bir süre içersinde laptop alacağım. İki ürün arasında kaldım.
1. MSI Gl62m 7rd
2. Monster Abra A5 V12.1
Sizce hangi laptopu alsam iyi olur. Kullanım amacım daha çok oyun olacaktır. Eğer farklı laptop önerirseniz bütçem 3500 TL.
Kesinlikle zor bir seçim Monster'da 240gb size yetmeyeceği için hdd almanız lazım (Monster sitesinden özelleştir kısmından alırsanız 5400rpm hdd koyuyorlar) MSI alırsanız da ssd almanız gerekmekte.
Monster kullananlar son derece memnun fakat diğer tarafta ismi olan bir marka var. İki bilgisayarda 8gb ramli mutlaka ileride ram takviyesi yapmak istersiniz fikrimce ram desteği yaptıktan sonra ekran kartı hafızasının aşırı bir önemi kalmayacaktır. Net fiyat hesapladığında 2 bilgisayara daha sonradan 400tl'lik masrafın var (ram+ssd/hdd) o yüzden bu bilgisayara da bakmanı tavsiye ediyorum.
Dell 7567-B7700D128F161C i7-7700HQ 16GB 1TB+128SSD GTX1050Ti 15.6 Dos Senin seçtiklerinden ben MSI al derim.

Kesinlikle zor bir seçim Monster'da 240gb size yetmeyeceği için hdd almanız lazım (Monster sitesinden özelleştir kısmından alırsanız 5400rpm hdd koyuyorlar) MSI alırsanız da ssd almanız gerekmekte.
Monster kullananlar son derece memnun fakat diğer tarafta ismi olan bir marka var. İki bilgisayarda 8gb ramli mutlaka ileride ram takviyesi yapmak istersiniz fikrimce ram desteği yaptıktan sonra ekran kartı hafızasının aşırı bir önemi kalmayacaktır. Net fiyat hesapladığında 2 bilgisayara daha sonradan 400tl'lik masrafın var (ram+ssd/hdd) o yüzden bu bilgisayara da bakmanı tavsiye ediyorum.
Dell 7567-B7700D128F161C i7-7700HQ 16GB 1TB+128SSD GTX1050Ti 15.6 Dos Senin seçtiklerinden ben MSI al derim.
Ben aslında gelecekte vram sıkıntısı yaşarım diye korkuyorum. Bellek takviyesi ile bu sorun çözülür mü? Eğer çözülürse MSI alacağım.

Ayrıca MSI kalite olarak ciddi anlamda kanıtlanmış bir marka örneğin Steelseries klavyesi. Monster nasıl işte onu bilmiyorum.

Başka fikri olan var mı?

hocam ben de şu an aynı ikilemde kaldım da sonuç nedir hangsini aldınız? memnun musunuz ? bilgi verir misiniz?
Hocam msi aldım (indirimle 3.2k) kesinlikle değdi. Bu fiyata muhteşem bir ürün. Isınma derdi yok (soğutması mükemmel), ekranı iyi, ekran kartı muhteşem (witcher 3 gölgeler hariç ultrada oynuyorum) kısacası kamerası hariç her şeyi güzel. Bütçen benimki kadarsa düşünme al.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı