Satıldı MSI GL62M | i7-7700HQ | GTX 1050 Ti | 16 GB RAM | 1TB HDD + 128 GB SSD

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neutral

Megapat
Makaleler
8
Daha fazla  
Herkese selamlar,
Bir zamanlar burada konu açıp tanıtımını yaptığım bilgisayarımdan artık kopma vakti. 😀

Ürünün tanıtım konusu: [Alındı] MSI GL62M 7RE-621

(MSI GL62M 7RE-US621) Ürün 2017'de Amazon'dan alınmıştır.
Kutusu, faturası vb. her şeyi eksiksiz durmakta. Cihaz sapasağlam çalışmakta. 3 sene boyunca bir kere bile mavi ekran almamış olmak belki de en büyük güzelliği.
Geçirdiğim 3 senelik süre zarfında tertemiz kullanıldı, gereken temizlik ve yükseltmeler yapıldı. (8 GB RAM takviyesi, Arctic MX-4 sürülmesi vb.)
Ürünün üst kasasında, çok zor görülebilen bir leke mevcut. Nedenini bilmemekteyim. Resimde görebilirsiniz.
Klavyede belirli tuşlarda siyah lekeler mevcut. Bu leke sorununu küçük stickerlar ile çözebilirsiniz. İlgili lekeyi resimde görebilirsiniz.
Genel olarak CS:GO, Warzone gibi oyunlar oynandı ve programlamada kullanıldı. Bana bir kez olsun problem yaşatmadı.
Bataryası hala sağlam, çok fazla kayıp mevcut değil. Resimlerde görebilirsiniz.

Ürünün fiyatı olarak 5700TL (5900) düşünüyorum. Dilediğiniz şekilde pazarlık yapabiliriz, abartmamak kaydıyla.

Ürün bilgileri:
CPU: Intel i7-7700HQ 2.8GHz (O.C ile 3.8GHz)
GPU: NVIDIA GTX1050 Ti 4 GB
RAM: SK Hynix 16 GB (2x8) 2400MHz DDR4
HDD: Hitachi 1TB 7200RPM (HTS721010A9E630)
SSD: Toshiba 128 GB M.2 (THNSNJ128G8NY)

Teşekkürler.

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

IMG-0775.JPG

4.jpeg

5.jpeg

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Merhaba hocam. Ürün galiba 3.5 yaşında oluyor. Garantisiz ve ağır oyunlarda kullanıldığını düşünecek olursak hatrı sayılır bir yıpranmaya maruz kalmış gibi. Sıfır 1650'li laptoplar 6500-7000'e geldiğini de göz önüne alırsak 4 bin verebilirim laptopunuza.
Selamlar, teklifiniz maalesef yetersiz. Bu fiyata koymayı ben de pek istemezdim herkes yararlanabilsin diye fakat dolar kurunun yaptığı sürprizler sayesinde piyasa maalesef her yerde bu şekil işlemekte.

HP Pavilion, Monster veya ayda yılda bir ancak 7000 bandına düşen Lenovo Ideapad Gaming 3 gibi cihazlar ile karşılaştırabileceğimi sanmıyorum MSI cihazımı.

Selamlar, teklifiniz maalesef yetersiz. Bu fiyata koymayı ben de pek istemezdim herkes yararlanabilsin diye fakat dolar kurunun yaptığı sürprizler sayesinde piyasa maalesef her yerde bu şekil işlemekte.

HP Pavilion, Monster veya ayda yılda bir ancak 7000 bandına düşen Lenovo Ideapad Gaming 3 gibi cihazlar ile karşılaştırabileceğimi sanmıyorum MSI cihazımı.
Merhaba Hocam. Sizin aldığınız gibi yurt dışından çok rahat 6500 bandına getirilebilir MSI lar. Aşağıya bir örnek bırakıyorum. Bu indirimsiz hali bu arada. %7-8 lik bir indirim ile 6500 bandına gelebiliyor. Bu arada ürüne vergi dahil fiyatı 7200.

Ben kimse yurt dışından almasın demedim zaten. 7200'e (Delivery dahil 7600, düzeltelim onu) TR'ye gelen cihaz burada yine 7600'e ikinci el olarak sarı sitede satılmayacak. Dileyen Newegg üzerinden alabilir, gayet güzel de kara geçer.

Benim fiyatımı belirleyen etkenler, yukarıda belirttiğim sarı site gibi rekabetin üst düzey olduğu alanlar. 6000'e almak istemeyen olursa indirime gidilir. Dilerim ki herkes kendi cihazını korkmadan yurt dışından getirebilsin.

Ben kimse yurt dışından almasın demedim zaten. 7200'e (Delivery dahil 7600, düzeltelim onu) TR'ye gelen cihaz burada yine 7600'e ikinci el olarak sarı sitede satılmayacak. Dileyen Newegg üzerinden alabilir, gayet güzel de kara geçer.

Benim fiyatımı belirleyen etkenler, yukarıda belirttiğim sarı site gibi rekabetin üst düzey olduğu alanlar. 6000'e almak istemeyen olursa indirime gidilir. Dilerim ki herkes kendi cihazını korkmadan yurt dışından getirebilsin.
Piyasa şartları bu durumdayken 5000 TL'ye çok rahat satılacak bir laptop. Koyun 5000'e 30 dakika içinde alıcı bulur. 6100 TL biraz tok satıcı durumuna giriyor. Kimin ne dediği önemli değil. Piyasa durumu belli. Fiyatınız tok satıcı için gayet uygun. Beklerim diyorsanız sizin için zaman sıkıntısı yoksa eğer. 5500 gibi bir fiyata çekerseniz de satışınız hızlanacaktır.

Gel gelelim 4000 TL. Çok komik bir fiyat. 5000'e iki dakika düşünmem ürünü alırım. :)

Hayırlı satışlar.

Piyasa şartları bu durumdayken 5000 TL'ye çok rahat satılacak bir laptop. Koyun 5000'e 30 dakika içinde alıcı bulur. 6100 TL biraz tok satıcı durumuna giriyor. Kimin ne dediği önemli değil. Piyasa durumu belli. Fiyatınız tok satıcı için gayet uygun. Beklerim diyorsanız sizin için zaman sıkıntısı yoksa eğer. 5500 gibi bir fiyata çekerseniz de satışınız hızlanacaktır.

Gel gelelim 4000 TL. Çok komik bir fiyat. 5000'e iki dakika düşünmem ürünü alırım. :)

Hayırlı satışlar.

Dediğiniz gibi, tok satıyıcıyım evet. Zora girdiğimde yapacağım indirimi de biliyorum.

Sinirlenen çok insan oluyor "3700'e aldın, nasıl 6000'e satarsın!" diye. Dolar 3.61 iken aldım ve o günlerde bu cihaz TR'de 6000 liraydı. Yine ulaşılamaz durumdaydı. Şimdi de değişen bir şey yok.

7.50 kurundan 6000TL'ye Lenovo Legion 5 aldım, TR'de en düşük hali 9500 aşağısına satılmıyor. Ideapad Gaming dışı cihaz göndermemişler TR stoklarına. Gelenler de en yüksek hali, 13-14 bin civarına gidiyor. TR'ye girmemiş cihaz sırf muadil özelliklere sahip diye HP, Dell, Monster ile aynı fiyata satılabilir mi? Hayır.

Teşekkürler tekrar.

Arkadaşın dediği gibi 5500'e çok rahat satabilirsin. Acele etme biraz dursun 6000'e olmadı düşürürsün fiyatı.

Herkese selamlar,
Bir zamanlar burada konu açıp tanıtımını yaptığım bilgisayarımdan artık kopma vakti. 😀

Ürünün tanıtım konusu: [Alındı] MSI GL62M 7RE-621

(MSI GL62M 7RE-US621) Ürün 2017'de Amazon'dan alınmıştır.
Kutusu, faturası vb. her şeyi eksiksiz durmakta. Cihaz sapasağlam çalışmakta. 3 sene boyunca bir kere bile mavi ekran almamış olmak belki de en büyük güzelliği.
Geçirdiğim 3 senelik süre zarfında tertemiz kullanıldı, gereken temizlik ve yükseltmeler yapıldı. (8 GB RAM takviyesi, Arctic MX-4 sürülmesi vb.)
Ürünün üst kasasında, çok zor görülebilen bir leke mevcut. Nedenini bilmemekteyim. Resimde görebilirsiniz.
Klavyede belirli tuşlarda siyah lekeler mevcut. Bu leke sorununu küçük stickerlar ile çözebilirsiniz. İlgili lekeyi resimde görebilirsiniz.
Genel olarak CS:GO, Warzone gibi oyunlar oynandı ve programlamada kullanıldı. Bana bir kez olsun problem yaşatmadı.
Bataryası hala sağlam, çok fazla kayıp mevcut değil. Resimlerde görebilirsiniz.

Ürünün fiyatı olarak 6000TL (6100) düşünüyorum. Dilediğiniz şekilde pazarlık yapabiliriz, abartmamak kaydıyla.

Ürün bilgileri:
CPU: Intel i7-7700HQ 2.8GHz (O.C ile 3.8GHz)
GPU: NVIDIA GTX1050 Ti 4 GB
RAM: SK Hynix 16 GB (2x8) 2400MHz DDR4
HDD: Hitachi 1TB 7200RPM (HTS721010A9E630)
SSD: Toshiba 128 GB M.2 (THNSNJ128G8NY)

Teşekkürler.

Eki Görüntüle 863804
Eki Görüntüle 863805
Eki Görüntüle 863806
Eki Görüntüle 863810
Eki Görüntüle 863807
Eki Görüntüle 863808
Eki Görüntüle 864146

Merhaba hocam. Bir şey soracağım ama Dragon Center Lenovo laptopa indirlir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı