Neutral
Megapat
- Makaleler
- 8
Daha fazla
Herkese selamlar,
Bir zamanlar burada konu açıp tanıtımını yaptığım bilgisayarımdan artık kopma vakti.
Ürünün tanıtım konusu: [Alındı] MSI GL62M 7RE-621
(MSI GL62M 7RE-US621) Ürün 2017'de Amazon'dan alınmıştır.
Kutusu, faturası vb. her şeyi eksiksiz durmakta. Cihaz sapasağlam çalışmakta. 3 sene boyunca bir kere bile mavi ekran almamış olmak belki de en büyük güzelliği.
Geçirdiğim 3 senelik süre zarfında tertemiz kullanıldı, gereken temizlik ve yükseltmeler yapıldı. (8 GB RAM takviyesi, Arctic MX-4 sürülmesi vb.)
Ürünün üst kasasında, çok zor görülebilen bir leke mevcut. Nedenini bilmemekteyim. Resimde görebilirsiniz.
Klavyede belirli tuşlarda siyah lekeler mevcut. Bu leke sorununu küçük stickerlar ile çözebilirsiniz. İlgili lekeyi resimde görebilirsiniz.
Genel olarak CS:GO, Warzone gibi oyunlar oynandı ve programlamada kullanıldı. Bana bir kez olsun problem yaşatmadı.
Bataryası hala sağlam, çok fazla kayıp mevcut değil. Resimlerde görebilirsiniz.
Ürünün fiyatı olarak 5700TL (5900) düşünüyorum. Dilediğiniz şekilde pazarlık yapabiliriz, abartmamak kaydıyla.
Ürün bilgileri:
CPU: Intel i7-7700HQ 2.8GHz (O.C ile 3.8GHz)
GPU: NVIDIA GTX1050 Ti 4 GB
RAM: SK Hynix 16 GB (2x8) 2400MHz DDR4
HDD: Hitachi 1TB 7200RPM (HTS721010A9E630)
SSD: Toshiba 128 GB M.2 (THNSNJ128G8NY)
Teşekkürler.
Bir zamanlar burada konu açıp tanıtımını yaptığım bilgisayarımdan artık kopma vakti.
Ürünün tanıtım konusu: [Alındı] MSI GL62M 7RE-621
(MSI GL62M 7RE-US621) Ürün 2017'de Amazon'dan alınmıştır.
Kutusu, faturası vb. her şeyi eksiksiz durmakta. Cihaz sapasağlam çalışmakta. 3 sene boyunca bir kere bile mavi ekran almamış olmak belki de en büyük güzelliği.
Geçirdiğim 3 senelik süre zarfında tertemiz kullanıldı, gereken temizlik ve yükseltmeler yapıldı. (8 GB RAM takviyesi, Arctic MX-4 sürülmesi vb.)
Ürünün üst kasasında, çok zor görülebilen bir leke mevcut. Nedenini bilmemekteyim. Resimde görebilirsiniz.
Klavyede belirli tuşlarda siyah lekeler mevcut. Bu leke sorununu küçük stickerlar ile çözebilirsiniz. İlgili lekeyi resimde görebilirsiniz.
Genel olarak CS:GO, Warzone gibi oyunlar oynandı ve programlamada kullanıldı. Bana bir kez olsun problem yaşatmadı.
Bataryası hala sağlam, çok fazla kayıp mevcut değil. Resimlerde görebilirsiniz.
Ürünün fiyatı olarak 5700TL (
Ürün bilgileri:
CPU: Intel i7-7700HQ 2.8GHz (O.C ile 3.8GHz)
GPU: NVIDIA GTX1050 Ti 4 GB
RAM: SK Hynix 16 GB (2x8) 2400MHz DDR4
HDD: Hitachi 1TB 7200RPM (HTS721010A9E630)
SSD: Toshiba 128 GB M.2 (THNSNJ128G8NY)
Teşekkürler.
Son düzenleme: