MSI GL62M vs Asus FX503VD

klestA

Hectopat
4100 TL civarına kadar bir gamebook almak istiyorum yalnız sadece Vatan Bilgisayar'dan alabilirim çünkü hediye çekine sahibim. Bu ikisi hoşuma gitti ama kararsız kaldım. İkisinin de yarın fiyatı eski halini alacak, yardım ederseniz çok sevinirim. Sizce hangisini almalıyım? Ürünler;
Not: Vatan Bilgisayar'dan başka ürün önerirseniz önerilerinize kesinlikle açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
MSI az daha pahalı ama IPS paneli olduğu için. Bu tür ucuz bilgisayarlarda kullanılan TN paneller aşırı berbat. Her gün küfür etmek istemiyorsan MSI'ı al. Tabii IPS bilgisi doğru bilgi ise, bazen yanlış yazıyorlar.

Sanırım bu gözünden kaçmış: HP PAVILION15-CB007NT CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-8GB-1TB-15.6-GTX1050 2GB-W10

Harici mağazadan öneri: Acer AN515-51-78H0 Intel Core i7 7700HQ GTX 1050 Ti 8GB 256GB SSD Fiyatı 4.000 TL (y)

Acer çok güzelmiş amam maalesefki alamıyorum, Vatan dışından birde msi da çift soğutma varmış sanırsam. Son olarak Asusun ekran belleği 4gb Msi da 2 bu çok önemli mi.

O ikisi arasından kesinlikle MSI daha iyi. GPU belleği çok önemli değil, salla onu.

HP'nin işlemcisi çok daha güçlü. Ayrıca zarif, şık ve modern tasarımı var.

O ikisi arasından kesinlikle MSI daha iyi. GPU belleği çok önemli değil, salla onu.

HP'nin işlemcisi çok daha güçlü. Ayrıca zarif, şık ve modern tasarımı var.

Peki üçü arasında diyelim o zaman hp daha mı iyi ben hep ön yargılıyım hp’ye. Eskisi az çektirmedi çok ısınıyor. Belki eski kafalı olduğumdan böyle düşünüyorumdur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı