MSI GL63 8RC Laptop Intel UHD Graphics RAM kullanımı

Ened1995

Decapat
Bilgisayarımda Intel UHD Graphics'e 4 GB RAM ayırmışlar yanlız maximum 500MB RAM kullanıyor, geri kalan 3.5GB RAM'i sistem ihtiyacı olduğu zaman kullanabiliyor mu yoksa onu sadece Intel UHD Graphics mi kullanıyor kafamı çok kurcaladı uyuyamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda Intel UHD Graphics'e 4 GB RAM ayırmışlar yanlız maximum 500MB RAM kullanıyor, geri kalan 3.5GB RAM'i sistem ihtiyacı olduğu zaman kullanabiliyor mu yoksa onu sadece Intel UHD Graphics mi kullanıyor kafamı çok kurcaladı uyuyamadım.
Dostum ekran kartını neden kullanmıyorsun UHD Graphics kullanmanın pek mantığı yok diye düşünüyorum RAM'lerinizden yiyor çünkü GTX 1050 kullanın.

Dostum ekran kartını neden kullanmıyorsun UHD Graphics kullanmanın pek mantığı yok diye düşünüyorum RAM'lerinizden yiyor çünkü GTX 1050 kullanın.
Çok araştırdım ama inteli kullanmaktan vazgeçmiyor :( yoksa bende GTX 1050'yi kullanmak isterim.
Bildiğin yöntem varsa deneyebilirim.
Recep abi teşekkür ederim cevabın için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı