MSI GL65 9sc için SSD önerisi

seysey11

Attopat
Daha fazla  
Bende MSI GL65 9sc 8 GB RAM 256 GB SSD bellek var. Bilgisayar parçalarından pek anlamıyorum ama bunu 16 GB RAM ve 512 GB'a yükseltmek istiyorum. Hangi markayı almam gerekiyor? Uyumlu olması gerektiğini söylediler. Fakat hangileri uyumlu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

CPU-Z programını indir. Üst menüden "SPD" menüsünü seçip parti numarasını google'da arat ve o ram'i al.

8 GB RAM'e 1000-1200tl'den fazla vermeni pek önermem. Çok pahalı bir şey ise yine bakarız.
1756735289102.png

Bilgisayarında 1 adet m2 1 adet sata ssd girişi var. Elindeki eğer M2 ise mecbur söküp yenisini takacaksın. Artık çok az sata ssd satılıyor ve genel olarak kaliteleri düşük olduğu gibi fiyatlarıda pahalı.

CPU-Z programını indir. Üst menüden "SPD" menüsünü seçip parti numarasını Google'da arat ve o RAM'i al.

8 GB RAM'e 1000-1200TL'den fazla vermeni pek önermem. Çok pahalı bir şey ise yine bakarız.
Eki Görüntüle 2566987

Bilgisayarında 1 adet M.2 1 adet SATA SSD girişi var. Elindeki eğer M.2 ise mecbur söküp yenisini takacaksın. Artık çok az SATA SSD satılıyor ve genel olarak kaliteleri düşük olduğu gibi fiyatları da pahalı.

Hemen yüklüyeceğim. M.2 bende takılı olan şu an. Çok teşekkür ederim düşüncelerin için. Yardımın içinde. Yüklendikten sonra yazacağım tekrardan.

CPU-Z programını indir. Üst menüden "SPD" menüsünü seçip parti numarasını Google'da arat ve o RAM'i al.

8 GB RAM'e 1000-1200TL'den fazla vermeni pek önermem. Çok pahalı bir şey ise yine bakarız.
Eki Görüntüle 2566987

Bilgisayarında 1 adet M.2 1 adet SATA SSD girişi var. Elindeki eğer M.2 ise mecbur söküp yenisini takacaksın. Artık çok az SATA SSD satılıyor ve genel olarak kaliteleri düşük olduğu gibi fiyatları da pahalı.

8 GB RAM ayni markadan buldum SK Hynix takılı bende aynisindan 800 TL civarında.

Son düzenleme:
Hemen yüklüyeceğim. M.2 bende takılı olan şu an.
Şuan takılı olan M.2 modeli nedir? Görev yöneticisinde veya Crystaldiskinfo ile görebilirsiniz modeli. Tam model iyi olur.

Şu an takılı olan M.2 modeli nedir? Görev yöneticisinde veya CrystalDiskInfo ile görebilirsiniz modeli. Tam model iyi olur.

KBG30ZMV256g Toshiba mevcut olan bu. Ben 512'lik veya da 1 TB'lık düşünüyorum. Yani çok bir bütçem yok o yüzden öyle düşünüyorum. Yardımcı olabilir misin?

Bunu alsan iş görür. Bilgisayarın gen3 destekliyor. En fazla saniyede 3500 MB hız alabilirsin. Daha kaliteli bir şey istiyorsan şu da var ama tam hız alamayacaksın haberin olsun.

Bunlar biraz pahalı geldi bana açıkçası. 512 GB falan yeterli olur benim için diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
KBG30ZMV256g Toshiba mevcut olan bu. Ben 512'lik veya da 1 TB'lık düşünüyorum. Yani çok bir bütçem yok o yüzden öyle düşünüyorum. Yardımcı olabilir misin?

Bunlar biraz pahalı geldi bana açıkçası. 512 GB falan yeterli olur benim için diye düşünüyorum.
Sizin SSD hakkında bir bilgi yok, o M.2 değişsek iyi olur sanırsam. Kalitesine göre 2. SSD takılabilirdi SATA olarak ama bir fikrim yok dediğim gibi.

Bütçeniz kaç TL tam olarak?

Sizin SSD hakkında bir bilgi yok, o M.2 değişsek iyi olur sanırsam. Kalitesine göre 2. SSD takılabilirdi SATA olarak ama bir fikrim yok dediğim gibi.

2000 civarı ssd için. Bende pek anlamadığım için yardım istiyorum.

Değişme nasıl oluyor peki herhangi bir uyumsuzluk veya olumsuzluk yaratır mı PC de

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı