MSI GL65 laptop alınır mı?

İşte o konuda ufak bir problem var. MSI yetkili servisiyle pek işim olmadı şu ana kadar ama işi düşenlerin pek de memnun olduğu söylenemez. Garantisi olan bir laptopa RAM takmak için 250 lira işçilik parası alıyorlarmış. Ama Türkiye'de hiçbir yetkili servis de o kadar iyi değil ki. Yani kafanızı pek karıştırmak istemem ama MSI yetkili servisi eleman olarak iyi, yani bilgi birikimleri falan iyi ama bazı şeyler için para alıyormuş.

Tam bir rezalet ekstra parça taktırmak için anlaşılan. Ama garanti kapsamında cihaz bozulunca değişim veya tamir edilir diye düşünüyorum.

İşte o konuda ufak bir problem var. MSI yetkili servisiyle pek işim olmadı şu ana kadar ama işi düşenlerin pek de memnun olduğu söylenemez. Garantisi olan bir laptopa RAM takmak için 250 lira işçilik parası alıyorlarmış. Ama Türkiye'de hiçbir yetkili servis de o kadar iyi değil ki. Yani kafanızı pek karıştırmak istemem ama MSI yetkili servisi eleman olarak iyi, yani bilgi birikimleri falan iyi ama bazı şeyler için para alıyormuş.
Evet montaj için 40$ gibi bir ücret talep ediyorlardı galiba ssd takmak için fakat ssd ve ram yükseltme işlemlerini için kasayı açıp kendiniz yapmanıza izin veriyor, cihazınız garanti dışı kalmıyor.

Tam bir rezalet ekstra parça taktırmak için anlaşılan. Ama garanti kapsamında cihaz bozulunca değişim veya tamir edilir diye düşünüyorum.

Tâbi ki. Kanun olarak ona hakkınız var. Eğer alacağınız cihazın Türkiye'de garantisi varsa hiçbir problem olmaz endişelenmeyin. Eğer cihazda bir sorun olur da yapamazlarsa değişim ya da para iadesi yapacaklardır. Kanun bu. Yapmak zorundalar.

İyidir ama sanırım yurt dışından alıyorsunuz. Ülkede bulamadım nedense. Bunu da düşünebilirsin:

Crucial P1 1TB ve ram 2 tane yapılarak alınabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı