AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 398 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 1 Nisan 2021 #41 xbea dedi: Evet hocam ses yapması çok doğal. Genelde gaming dizüstü bilgisayardan oyun oynarken kulaklık takarak oynayın demiyoruz boşuna. O ses sizi rahatsız etmiyorsa tamam ancak ediyorsa kulaklık tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam siz adamsınız. Zamanınızı ayırıp yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi Günler Dilerim
xbea dedi: Evet hocam ses yapması çok doğal. Genelde gaming dizüstü bilgisayardan oyun oynarken kulaklık takarak oynayın demiyoruz boşuna. O ses sizi rahatsız etmiyorsa tamam ancak ediyorsa kulaklık tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam siz adamsınız. Zamanınızı ayırıp yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi Günler Dilerim
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 1 Nisan 2021 #42 AI_Gunes dedi: Hocam siz adamsınız. Zamanınızı ayırıp yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi Günler Dilerim Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım elbet. Naçizane övgünüz için teşekkür ederim. Size de iyi günler hocam.
AI_Gunes dedi: Hocam siz adamsınız. Zamanınızı ayırıp yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi Günler Dilerim Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım elbet. Naçizane övgünüz için teşekkür ederim. Size de iyi günler hocam.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #43 @xbea ben gelmeden sorunu çözmüşsünüz hocam, darıldım şimdi.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 1 Nisan 2021 #44 Radeon RX 5500M dedi: @xbea ben gelmeden sorunu çözmüşsünüz hocam, darıldım şimdi. Genişletmek için tıkla... Valla hocam öğreniyoruz diyelim
Radeon RX 5500M dedi: @xbea ben gelmeden sorunu çözmüşsünüz hocam, darıldım şimdi. Genişletmek için tıkla... Valla hocam öğreniyoruz diyelim