MSI GL65 Leopard 93-94 derece normal mi?

Yok hocam istediğim test bu değildi yük testi lazım işlemcinin yük altında kaç dereceye çıktığını görelim diye.
Ekran kartı için: Furmark
İşlemci için: Prime95 veya AIDA64 bu programlardan yapıp atarsanız, birde test yapılırken Dragon Center üzerinden fan hızlarını kontrol edip söylerseniz iyi olur hocam. :)
Furmark sonucunu da aldım hocam atıyorum şimdi

Yok hocam istediğim test bu değildi yük testi lazım işlemcinin yük altında kaç dereceye çıktığını görelim diye.
Ekran kartı için: Furmark
İşlemci için: Prime95 veya AIDA64 bu programlardan yapıp atarsanız, birde test yapılırken Dragon Center üzerinden fan hızlarını kontrol edip söylerseniz iyi olur hocam. :)

Hocam dediklerime baktınız mı?
Hocam Cooller Boost açık mı bilmiyorum ama değilse açmaya çalışacağım

Dosya Ekleri

• dragon.png
    dragon.png
    316,8 KB · Görüntüleme: 57
Cooler Boost 5 açık olduğunda 6000 RPM'ye kadar destek veriyor ki arkadaşın da o civarlarda hocam neye dayanarak açık değil diyorsunuz?
Pardon arkadaşlar özür dilerim. Turbo Fanı açtım 6000 RPM'leri gördü sıcaklıkta en fazla 86 derece oldu.
Diyecek şey kalmamış hocam, hepsini söylemişsiniz. Ekstrem mod ve Cooler Boost sıcaklıkları düşürür.
Hocam Extreme Performansa almadan Turbo Fanı açtım 6000 RPM'leri gördü sıcaklıkta en fazla 86 dereceye dayandı.

Cooler Boost 5 açık olduğunda 6000 RPM'ye kadar destek veriyor ki arkadaşın da o civarlarda hocam neye dayanarak açık değil diyorsunuz?
Hocam madde madde söyleyeyim:

1-) 1.yuvarlak ile işaretlediğim kısım (yukarıda soldan 1. daire) "Balanced" yani dengeli modda iken bu performansı veriyor. Özetle daha "Ekstrem" modda değil bile.
2-) 2.yuvarlak ile (1.yuvarlağın hemen yanındaki) orada gaming mod: Açık demesine rağmen ne Cooler Boost ne de Ekstrem mod açılmamış.
3-) 3.yuvarlak (en aşağıdaki yuvarlak) orada da fan hızı sadece bir yerde 5000 RPM üzerine çıkmış ki 6000 RPM olmamış bile.

Bunlara dayanarak söylüyorum.

dragon_LI.jpg

Özür dilerim fotoğrafı eklemeyi unutmuşum.

Hocam madde madde söyleyeyim:

1-) 1.yuvarlak ile işaretlediğim kısım (yukarıda soldan 1. daire) "Balanced" yani dengeli modda iken bu performansı veriyor. Özetle daha "Ekstrem" modda değil bile.
2-) 2.yuvarlak ile (1.yuvarlağın hemen yanındaki) orada gaming mod: Açık demesine rağmen ne Cooler Boost ne de Ekstrem mod açılmamış.
3-) 3.yuvarlak (en aşağıdaki yuvarlak) orada da fan hızı sadece bir yerde 5000 RPM üzerine çıkmış ki 6000 RPM olmamış bile.

Bunlara dayanarak söylüyorum.

Eki Görüntüle 952624
Özür dilerim fotoğrafı eklemeyi unutmuşum.
Hocam sadece Turbo Fan'ı açıp ısıyı 86'ya indirdim. Bu sıcaklık ideal midir? + Extreme moda alsam daha sıcaklık düşer mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı