MSI GL65 Leopard 93-94 derece normal mi?

İşlemcinizin maksimum sıcaklığı 100 derece olarak gözüküyor intel'in sitesinde. Bildiğim kadarıyla maksimum sıcaklık değerine yakın bir değerde çalışan işlemciler kısa vadede performans kayıplarına, uzun vadede de işlemcinin ömrünün kısalmasına neden oluyor.

Fanlar kaç RPM'de çalışıyor? MSI Command Center üzerinden kontrol eder misiniz?
Hocam oyuna girip anlık sonucu aldım. Buyurun.
İstediği kadar yeni olsun mağazada stoklandıysa hemen satılmadıysa macun kurumuş olabilir. İlk mesajımı düzenlemiştim ama buraya da yazayım, ısı sebebiyle değişim isteyin. Size taze macunlu bir bilgisayar verirler diye tahmin ediyorum.
Hepsi Burada üzerinden satın aldım. Henüz 1 hafta oldu elime ulaşalı. Hemen talep oluşturayım değil mi?

Dosya Ekleri

• SONUÇLAR.png
    SONUÇLAR.png
    337,8 KB · Görüntüleme: 67

Hepsiburada üzerinden satın aldım. Henüz 1 hafta oldu elime ulaşalı. Hemen talep oluşturayım değil mi?

Hocam bu laptopun incelemelerini izlemiştim anlık 91leri görüyordu ama genelde 85 civarlarında geziyordu 94-95 dereceler biraz fazla servisle iletişime geçin.

Hocam bi' stres testine sokar mısınız?
Hocam teste soktum. Sonuçlar bu şekilde..
Hocam bu laptopun incelemelerini izlemiştim anlık 91leri görüyordu ama genelde 85 civarlarında geziyordu 94-95 dereceler biraz fazla servisle iletişime geçin.
Aynı şekilde bende bakıyordum o derecelerdeydi hep ancak bu kadar olması pek mantıklı gelmedi.

Dosya Ekleri

• sonuç.png
    sonuç.png
    96,2 KB · Görüntüleme: 58
Hocam teste soktum. Sonuçlar bu şekilde..

Aynı şekilde bende bakıyordum o derecelerdeydi hep ancak bu kadar olması pek mantıklı gelmedi.
Yok hocam istediğim test bu değildi yük testi lazım işlemcinin yük altında kaç dereceye çıktığını görelim diye.
Ekran kartı için: Furmark
İşlemci için: Prime95 veya AIDA64 bu programlardan yapıp atarsanız, birde test yapılırken Dragon Center üzerinden fan hızlarını kontrol edip söylerseniz iyi olur hocam. :)

Hepsi Burada üzerinden satın aldım. Henüz 1 hafta oldu elime ulaşalı. Hemen talep oluşturayım değil mi?
Hocam Cooler Booster açık mı? Bu MSI model cihazlarda soğutmada baya etki ediyor. Açık değil ise internette nasıl açılacağını gösteren videolar var oradan açabilirsiniz. Bir de bu şekilde deneyin olmaz ise yapacak bir şey yok. Birde içine Windows 10 Home kurduysanız ve bunu yaparken internette satılan - anakartın BİOS'una gömülen anahtarlardan - alıp kurduysanız o zaman iade işlemi olmuyor. Çünkü o anahtar BIOS'a yapışıyor. Çıkarma yöntemleri var ancak baya zor ve tehlikeli diye biliyorum. Haberiniz olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı