MSI GL65 Leopard Boost'u kapatmak garanti dışı bırakır mı?

Felucar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tekrardan merhaba, MSI GL65 Leopard Notebook'a sahibim. Aşırı ısınma dolayısıyla çözüm arayışına gittim ve BIOS'ta Boost performance Modu'nu kapatarak CPU'da 95+ derece sıcaklıklardan 70 dereceye kadar indirdim. (Basitce 5GHz'te çalışan işlemciyi Turbo modunu kapatınca 2.6GHz'e kilitledi sistem; ve bunu istediğim zaman tekrar eski haline döndürebiliyorum)

Acaba MSI bu yaptığımdan dolayı garantı dışı bırakır mı? 1-2 yerde benzer konuları görünce aklıma takıldı ve cevabını bulamadım. (Garanti belgem yanımda değil ne yazık ki).

MSI notebooklarda BIOS'ta yapılan işlemlerin garantı dışı bırakması mümkün mü?

Arkadaşlar tekrardan merhaba, MSI GL65 Leopard Notebook'a sahibim. Aşırı ısınma dolayısıyla çözüm arayışına gittim ve BIOS'ta Boost performance Modu'nu kapatarak CPU'da 95+ derece sıcaklıklardan 70 dereceye kadar indirdim. (Basitce 5GHz'te çalışan işlemciyi Turbo modunu kapatınca 2.6GHz'e kilitledi sistem; ve bunu istediğim zaman tekrar eski haline döndürebiliyorum)

Acaba MSI bu yaptığımdan dolayı garantı dışı bırakır mı? 1-2 yerde benzer konuları görünce aklıma takıldı ve cevabını bulamadım. (Garanti belgem yanımda değil ne yazık ki).

MSI notebooklarda BIOS'ta yapılan işlemlerin garantı dışı bırakması mümkün mü?
Merhaba hocam, Msi gl65 10scxr 061xtr modeli var bende de i5 10300h işlemciye sahip ve oyunlarda hep 90 derecenin üzerinde.Rica etsem aida64 cpu stres testi yapabilir misin bende 96-97 dereceye yükseliyor. Ayrıca ekranında ışık sızması var mı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı