MSI 15.6 İnç ve aynı fiyat ayrıca rtx 2060 2070 farkı da var. Tulpar'da kasa kalitesi daha üst seviye abraya göre. Ben Ekran boyutu, ekran kartı ve 120hz 144hz farkı sebebiyle tulpar tercih ederdim.
Anladım, MSI'ın bir kalite farkı varsa da bu donanılsam farklar kadar da değil diyorsunuz.
Kesinlikle MSI almalisin. Evimde iki adet Monster bilgisayarim mevcut. Biri 1660 Ti Tulpar digeri de 960M Abra. Korkunc isinma degerleri, berbat ses ve batarya performansi var. 1660 Ti takili MSI 2060 takili Monster'dan en az %15-20 fazla performans verir. Ki sizin attiginiz MSI’da 10. Nesil islemci kullanilmis. Dusunmeden MSI almalisin.
Hocam konu dışı bir şey soracağım yakalamışken MSI'da ısınma sorunu yaşıyor musunuz? Hangi model kullanıyorsunuz oyun performansından memnun musunuz W'a S D klavye kısmında ısınma yaşıyor musunuz?
Bende MSI laptop yok. 2 Monster laptop var ve bir adet ASUS TUF alacagim 4800H’li modelinden, ancak cok yakin arkadasimda var MSI GL-65 9SD-033XTR modelinde. PC’de islemci kaynakli bir isinma oldugunu kendisi de soyluyordu.
1660 Ti takili MSI 2060 takili Monster'dan en az %15-20 fazla performans verir. Ki sizin attiginiz MSI’da 10. Nesil islemci kullanilmis. Dusunmeden MSI almalisin.
Soru açık, aynı fiyat, Monster lehine oldukça fazla farka rağmen yine de MSI kalitesi mi tercih edilmeli?