MSI GL72 6QF-641XTR Nasıldır?

Merhaba,
Cihazın incelemesini merakla bekliyorum. Objektif incelemeniz satın almaya karar vermemde etkili olacağını şimdiden söyleyebilirim.
Bu hafta yoğundum biraz. Önümüzdeki 2 hafta da seminerlerim var. En erken 2 hafta sonra yapabilirim. Onun haricinde merek ettiklerin varsa cevaplayabilirim.

Bu hafta yoğundum biraz. Önümüzdeki 2 hafta da seminerlerim var. En erken 2 hafta sonra yapabilirim. Onun haricinde merek ettiklerin varsa cevaplayabilirim.

Merhaba, o zaman sorularımı sorayım ben çünkü kısa zaman içerisinde kararımı vereceğim. Biliyorum fazla detaya indim ancak hem daha önceden kullanmadığım bir marka, hem de bütçemin üzerinde bir bedel ödeyerek alacağım. Bu yüzden herhangi bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

1. Bilgisayarı Freedos almasaydık işletim sistemi içerisinde MSI'n kendi kurduğu birçok programla karşılaşacaktık. Bunlara nasıl erişebilirim, MSI'n web sitesinden bulabiliyor muyuz?
2. Klavye steelseries olarak geçiyor. Gerçekten diğer dizüstülerin klavyelerinden farklı mı?
3. Touchpad kalitesi, hissiyatı nasıl? Algılamadığı zamanlar oluyor mu?
4. Sistemde çift fan bulunmakta, normal kullanımda da gürültülü mü çalışıyor?
5. Bataryayı çıkartıp kullanamıyoruz ancak herhangi bir yazılım sayesinde bilgisayara "şarj esnasında bataryayı kullanma" komutu verebiliyor muyuz?
6. Ekranı beğendiniz mi? (Bilgisayarın ekranı mat bir ekran, fakat glossy ekranlarda görüntü daha canlı, ayrıa IPS Panel kullanılmamış)
7. Ürünü nereden aldınız?
8. "Sanalmarketim.com" ürünün RAM'ini vs. arttırıp satabilmekte, bu durumda MSI Global garantisi devre dışı kalıyor mu? Sonuçta bu firma MSI teknik servisi değil.
9. Kasa tamamen sert plastik mi yoksa kapağı metal mi?
10. Karşılaştığınız herhangi bir problem oldu mu?
11. Memnun musunuz? İyiki de bu bilgisayarı almışım diyor musunuz, yoksa acabalarınız var mı? Kısacası öneriyor musunuz?

1. Msı'ın web sitesinden de indirebilirsin. Pc'nin yanında verdikleri driver cdsinden de yükleyebilirsin. Cd de bütün programalr mevcut.
2.Kesinlikle farklı. Tek kötü yanı ışıklı değil Ama ben g105 aldım onu kullanıyorum. Kıyamıyorum o klavyeye
3.Algılamama gibi bir sorun kesinlikle yok. Msı laptoplarda böyle sorunlar binde bir olur dostum. O da iade yada değişim sebebidir zaten.
4.Normal kullanımda ben hiç farketmiyorum bile. Ama oyunlarda ses çoğalıyor. Kulaklıkla kullanarak bu sorunu çözebilirsin.( tabi buna sorun denirse )
5.O komut nerde bilmiyorum ama bende daha hiç şarj etmedi pc yi. Prize takılı dolmuyor diyor.% kaçtan sonra dolmaya başlar bilmiyorum. Varsa onun ayar yerini bilen beni de bilgilendirirse sevinirim.
6.Panel bence yeterli. Ips değil ama görüş açıları çok iyi. Technopatın videoda da görebilirsin.
7.Sanalmarketim'den aldım 16gb lık modelini. Bana garantisinin devre dışı kalmadığı bilgisi verildi ama servise gitmeden bilemem bunu cevabını
9.Kasa tamamen sert plastik. Vurunca çıkan sesi duysan metal kasa dersin
10.Şimdilik hiçbir problem yok. Kullandıkça gördüklerim olursa buraya yazarım zaten çözüm bulmak için.
11.Acaba kesinlikle yok. Bu fiyata bu özellikte bir pc alcaksın vede msı olcak. Başka ne isterim. Msı fanboyu vs diyenler çıkabilir. Gerek yok demeyin. Msı'ın pc kalitesini kullanan bilir arkadaşlar

Son olarak Technopathın GL62 incelemesini izleyin arkadaşlar. Kararınızı vermenize yardımcı olacaktır.

İfadeler: FMK
Bilgisayarın yanında çanta da geliyor mu? Gelmiyorsa f/p çanta öneriniz var mı?

Merhaba, ayrıntılı incelemenizi bekliyoruz.
Şuan vaktim yok maalesef. İnceleme yapsam bile yükleme yapamam. Telefonun intetnetiyle idare ediyorum. Merak ettiğiniz şeyler varsa sorun cevaplamaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…