MSI GL72 6QF-641XTR Nasıldır?

@ShockWave sence monster mi msi mi ? Bende oyun amacli ve uzun sureli istiyorum. MSI ekrani buyuk oldugu icin avantajli ve 1 TB HDD mevcut. Ekranin kalitesi seni memnun etti mi ? Bazilari parlakligin dusuk oldugunu soylemis.

Son düzenleyen: Moderatör:
5.O komut nerde bilmiyorum ama bende daha hiç şarj etmedi pc yi. Prize takılı dolmuyor diyor.% kaçtan sonra dolmaya başlar bilmiyorum. Varsa onun ayar yerini bilen beni de bilgilendirirse sevinirim.
Firmware ve BIOS güncellemesini yap. Kesinlikle 3 ayda bir "Battery Calibration" yapmalısın. Eğer sık sık pili kendin fişi çekerek boşaltırsan bu 3 aylık süreyi uzatabilirsin.
Şarj kablosunu çekip, kısa süre sonra tekrar takarsan, yine şarj etmez, illa biraz uzun süre şarj kablosunun takılı olmaması gerekiyor. Atıyorum 30 dakika sonra tekrar takarsan, %100 olana kadar şarj eder ve kablo takılı kaldığı sürece gücü doğrudan kablo üzerinden alır. Eskiden pil sürekli şarj olurdu ve bilgisayar gücü pilden çekerdi, bu yüzden pil ömrü azalırdı. Şimdi böyle bir sorun yok, çok eskide kaldı onlar.

Son düzenleme:
@Hamzfb Sen çok "inceliyorsun" o yüzden 2" inç ve HDD için hata yapma.

NVMe SSD'den mahrum kalacaksın, Monster'ın içini açıp sonradan 250 liraya HDD ekleyebilirsin garanti dışı kalmaz. Fakat MSI'da garanti dışı kalıyor içini açınca ama duruma göre değişebilir, servis ile görüşmek lazım.

Aşırı detaycı olduğun için Monster sana hitap ediyor.

@Hamzfb Onu satın alacağın mağazaya sorman gerekiyor, her GL72 6QF modelinde olmuyor. Fiyatı ucuz tutmak için SATA SSD + HDD'li yada sadece HDD'li olarak satıyorlar.

@GCN msida nvme ssd diye biliyorum.
@poyraz_42 usta monster iyi guzelde yazilimsal olarak cok geride kaliyor msidan. En basiti monster her modeline koydugu control center tarzi bi uygulamayi bu modele koymamislar. Seste baya dusuk kalitedeymis ancak 965m'i koymuslar iste makineye

@GCN usta onu bilmiyodum bak sanalmarketimden bakmistim alttaki aciklamada NVMe oldugu yaziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@GCN subesine gittim ben direkt ordaki arkadas olmadigini soyledi zaten sitesindeki driver kismindada mevcut degil control center driver'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…