Merhabalar bu hafta içinde laptop alacaktım. Almak istediğim model Monster Abra A5 v13.3 . Ama dün öğle saatlerinde telefonuma Hepsiburada tarafından bildirim geldi. MSI'nin %25 indirim kampanyası başlamış. Ben de bütçeme uygun bir laptop seçtim. Seçtiğim laptop Monster'dan özellik olarak düşük ama nitekim MSI'nin kalitesi tartışılmaz. Benim için da dayanıklılık önemli olduğundan direkt MSI'yi sipariş ettim ve halen kargoda.
Açıklamalarında 120 Hz 3ms tepki süreli olduğunu yazıyor. Birkaç dış kaynaktan baktığımda ise bazılarında bu özelliğin belirtildiğini bazılarında ise belirtilmediğini gördüm. Bu durum aklımı karıştırdı açıklamanın yanlış yazılmış olabileceğini düşünüyorum. Sizce de bu şey böyle arka plana atılabilecek bir özellik mi ki?
Aldığım ürün: Ürün
Açıklamalarında 120 Hz 3ms tepki süreli olduğunu yazıyor. Birkaç dış kaynaktan baktığımda ise bazılarında bu özelliğin belirtildiğini bazılarında ise belirtilmediğini gördüm. Bu durum aklımı karıştırdı açıklamanın yanlış yazılmış olabileceğini düşünüyorum. Sizce de bu şey böyle arka plana atılabilecek bir özellik mi ki?
Aldığım ürün: Ürün
Son düzenleyen: Moderatör: