MSI GL73 8RC-065XTR Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar acil cevap yazabilirseniz sevinirim MSI gl73 065 xtr modelinde M2 SSD desteği var mı yok mu.var diyen var yok diyen var.yoksa siparişi iptal edecegim

Ürün gl 73 8rc 065 xtr olarak geçiyor.bir satıcı ısrarla m.2 desteği yok diyor hala.kafami allak bullak etti.insallah dediğiniz gibi vardır.tesekkur ederim

Ürünü gitti gidiyordan sipariş verdim yarın geleceğini tahmin ediyorum. Şimdilerde aldığım fiyattan Hepsiburada da satılıyor.
Bende oraya bakıp sipariş verdim ama sonradan optional diye bir ibare görünce dedim acaba slot da mı opsiyonel.epey korktum :)

Verdiği puanla birlikte 5250.yüz lira da chip para verince 5150 ye gelmiş oldu bana.
merhabalar.ürün elime geçti.
zaten ürünün üstünde PCI-E GEN 3 SSD(OPTİONAL) diye bir ibare var.ayrıca işi garantiye almak için bugün msi türkiye servisini aradım.m.2 ssd desteği olduğunu söyledi.ssd olmadan kullanmak beni yoruyor.samsung 970 evo almayı düşünüyorum.
mail de attım kendim takarsam garanti de herhangi bir sıkıntı olur mu diye.şimdi de ona cevap bekliyorum.

Son düzenleme:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı