MSI GL73 8SD-063XTR vs Monster Tulpar T5 V19.1

SefaY

Kilopat
Daha fazla  
Monster Tulpar T5 V19.1 stoklarda çok hızlı tükendiği için ve malzeme kalitesine güvenemediğim için MSI GL73 8SD-063XTR isimli bilgisayarı indirimde olduğu için 8.365 TL'ye aldım. Sizce doğru bir karar mı ? Tek şüphem Monster I7 9750H , MSI I7 8750H. MSI soğutma ve SSD fazlası sayesinde bu farkı da aşar diye düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Ben olsaydım ben de MSI alırdım. GL73 modelini mi alırdım bilmem ama MSI tercih ederdim. MSI'nın 7 adet soğutma bakır borusu bile çok fark ediyor. Ama bugün ve yarın için Hespiburada'da %20 indirim yapıldı MSI ürünleri için. Bir tık sizin adınıza üzüldüm 😄

Ben olsaydım ben de MSI alırdım. GL73 modelini mi alırdım bilmem ama MSI tercih ederdim. MSI'nın 7 adet soğutma bakır borusu bile çok fark ediyor. Ama bugün ve yarın için Hespiburada'da %20 indirim yapıldı MSI ürünleri için. Bir tık sizin adınıza üzüldüm 😄
Evet zaten bende indirim sayesinde aldım yoksa 10 ile 11.000 TL arasında geziyor fiyatları. 8.365 TL'ye aldım.

8750h ile 9750h arası fark az, iyi yapmışsınız almakla. Arada soğutma ile kapatılacak bir fark olduğunu bile düşünmüyorum :)
Kaldı ki MSI çok cazip ve şık bir marka. Hatta şu kadarını söyliyim bence 1660ti ve 8-9750h alınabilecek en iyi ikili FP açısından.

merhaba, hdd eklenti yapılabiliyor mu? bir türlü öğrenemedim 😅
Evet 1x 2.5" SATA HDD ekleme yapabilirsiniz.

Monster Tulpar T5 V19.1 stoklarda çok hızlı tükendiği için ve malzeme kalitesine güvenemediğim için MSI GL73 8SD-063XTR isimli bilgisayarı indirimde olduğu için 8.365 TL'ye aldım. Sizce doğru bir karar mı ? Tek şüphem Monster I7 9750H , MSI I7 8750H. MSI soğutma ve SSD fazlası sayesinde bu farkı da aşar diye düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Kardeşim merhabalar. Bende msi gf75 thin 9sc aldım 8240 tl'ye. (Kdv İndirimi İle) Bilgisayar güzeldi özellikle ekran çerçeveleri ince ve şık görüntüye sahipti performans da iyiydi. Ama ekranda kronik olarak ışık sızması olduğu için ürünü iade ettim. MSI GL73 8SD-063XTR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. Vaktiniz var ise üründen biraz bahsedebilir misiniz? Artıları eksileri falan. İnternette pek kaynak yok. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı