MSI GL75 9SD Windows 10 kurma

Windowsun kendi aracı ile direk kurulum yaptım aynı bilgisayara. Boot menüden diski seçip devam ettim diye hatırlıyorum.

Sonrasında bölümlendirmeyi kabul etmediği için tüm bölümleri sildim ve tekrar oluşturdum. Kendi ayarlamalarına göre diski bölümlendirip kuruluma geçti. Bu adımlar harici başka bir şey mi yapıyorsunuz?
Aynısını yaptım Pro sürümü yerine sistemde yüklü gelen Home sürümü ile karşılaşıyorum. “Telekinezi” ‘ nin dediği gibi sıfırdan yapıcam bir daha olmadı vazgeçip gömülü gelen Home sürümünü kullanıcam.

Windowsun kendi aracı ile direk kurulum yaptım aynı bilgisayara. Boot menüden diski seçip devam ettim diye hatırlıyorum.

Sonrasında bölümlendirmeyi kabul etmediği için tüm bölümleri sildim ve tekrar oluşturdum. Kendi ayarlamalarına göre diski bölümlendirip kuruluma geçti. Bu adımlar harici başka bir şey mi yapıyorsunuz?

Aracı kurulum için kullanmayın. Aracı USB belleği oluşturmak yada ISO oluşturmak için kullanın. Aracı Windows kurulumu için kullanırsanız disk bölümleri kendiniz seçemezsiniz.

Belliki arkadaş araya yanlış yada eksik bir şey yapıyor. Çünkü Acronis'i boot edebildiyse Windows USB belleği de boot edebilmesi lazım.
Hocam sizin dediğiniz gibi yaptım flash belleği, fakat gene kurtarmaya atıyor. Bunu da ürün anahtarı,sürüm sormadan yapıyor. Aldığıma pişman oldum bilgisayarı. Oyunlar için Home sürümü sıkıntı yapmaz dediler ama Üniversite de programlama derslerin de sıkıntı yaparmı emin değilim .

Sizin anlatışınızda bir yanlış var. Bazı şeyleri birbirine karıştırıyorsunuz galiba. Sizin kurtarma dediğiniz Windowsun önyüklemesi sanırım. Anladığın kadarıyla sizin hiç bir sıkıntınız yok. Windows'unuz normal bir şekilde kuruluyor. Oluşturduğunuz flash bellekteki Source klasörününün içine ei.cfg dosyasını atacaksınız. Anakarta gömülü keylerde kurulum sırasında key ve windows sürümü sorulmaz. Direkt kurulur. Bir metin dosyası acın. İçine aşağıdakileri yazın. Uzantısını .txt yerine .cfg yapın. Yani dosyanızın adı ei.cfg olacak. Kurulum sırasında size Windows sürümlerini soracak. Keyi kurulumdan sonra etkinleştirme yerinde gireceksiniz. İsterseniz yazmaya uğraşmak yerine linkten indirin

[Channel]
Retail
[VL]
0

Son düzenleme:
Haklısınız hocam, dediğinizi yaptım seçim kısmı çıktı şu an attım formatı emeğiniz için size ve diğer cevap yazanlara teşekkür ederim.
Yöneticilerden ricam konu başlığı’nı çözüldü,ilk meseja da “telekinezi” ‘ nin yorumunu eklemeleridir.

Son düzenleme:
Sizin anlatışınızda bir yanlış var. Bazı şeyleri birbirine karıştırıyorsunuz galiba. Sizin kurtarma dediğiniz Windowsun önyüklemesi sanırım. Anladığın kadarıyla sizin hiç bir sıkıntınız yok. Windows'unuz normal bir şekilde kuruluyor. Oluşturduğunuz flash bellekteki Source klasörününün içine ei.cfg dosyasını atacaksınız. Anakarta gömülü keylerde kurulum sırasında key ve windows sürümü sorulmaz. Direkt kurulur. Bir metin dosyası acın. İçine aşağıdakileri yazın. Uzantısını .txt yerine .cfg yapın. Yani dosyanızın adı ei.cfg olacak. Kurulum sırasında size Windows sürümlerini soracak. Keyi kurulumdan sonra etkinleştirme yerinde gireceksiniz. İsterseniz yazmaya uğraşmak yerine linkten indirin

[Channel]
Retail
[VL]
0

Evet konuyu biraz yanlış anladım bende. Bu oldukca aydınlatıcı oldu. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı