MSI GL75 vs Acer Predator Helios 300

berkan.kesmez

Centipat
Elektrik elektronik mühendisliğinde okuyorum. Hem oyunlar için hem de programlarda güçlü bir laptop ararken bu ikisine karar kıldım. Seçmemde yardımcı olursanız sevinirim ve lütfen önerinizi sebebi ile birlikte veriniz.

Lütfen fiyatları göz ardı edin farklı yollardan temin edeceğim ve şimdiden teşekkür ederim.

Elektrik elektronik mühendisliğinde okuyorum. Hem oyunlar için hem de programlarda güçlü bir laptop ararken bu ikisine karar kıldım. Seçmemde yardımcı olursanız sevinirim ve lütfen önerinizi sebebi ile birlikte veriniz.

Lütfen fiyatları göz ardı edin farklı yollardan temin edeceğim ve şimdiden teşekkür ederim.
Şu şekilde açıklayayım. Acer marka Helios 300'de bulunan RTX 2070 aslında RTX 2070 değil. O RTX 2070 Max-Q versiyonu yani RTX 2060 gücünde. MSI GL75 modelinde bulunan RTX 2060 ise gerçek RTX 2060 tercih sizin.

Tercihim ise MSI GL75 olurdu. Çünkü forumda birkaç kişi Acer Predator Helios 300 modelinin işlemci sıcaklığının 92-95 derecelere çıktığını söylemişti. MSI GL75 ise MSI markası soğutma yönünden çok iyi bir markadır. Bu yüzden ben MSI derdim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı