MSİ GP60 2QE Leopard webcam bağlı değil problemi ve kapak çatlaması sorunu

coupdegr4ce

Kilopat
Daha fazla  
MSİ GP60 2QE Leopard modeli laptop kullanıyorum. 1 yılı dolduralı bir kaç ay oldu ve zaman içerisinde herhangi bir darbe almamasına rağmen açılıp kapanmaya dayalı olduğunu düşündüğüm bir şekilde ekranın iki alt köşesinde de çatlaklar meydana geldi. İlk başta o kadar önemsemedim dikkatimi çekmedi fakat çatlaklar git gide büyüdü ve şu anda klavyede yazı yazarken bile ekran kısmı sallanıyor. Böyle devam ederse çatlaklarda ekran kısmının komple kopup düşeceğini düşünüyorum. Birde bu çatlaklardan ötürü mü bilmiyorum fakat Bisoncam webcam mevcut modelde ve bu webcam şu anda hiçbir program tarafından görünmüyor. Sistemini de kontrol ettim webcam bağlı değil yazıyor. Laptop bu bağlantısını koparma şansım yok zaten nedenini bilmiyorum Herhangi bir teknik servisi var mı MSİ'ın? Nasıl iletişime geçebiliriz ve garantiye girer mi bu problemler? Problemler benden kaynaklı değil MSİ'ın ürün kalitesinden kaynaklı bir problem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok şaşırdım yani, bende ismi lazım değil, marka laptopdan var o kadar dandik, kalitesizki ısınınca ses gitmesi, sürücü sorunları falan, onda bile böyle birşey olmadı. Çakma falan değil değil mi? Sizin şansınıza gibi. Garantisi varsa hallederler bence.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı