MSİ GP60 2QE sürücü yükleme sorunu

coupdegr4ce

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller.

Ben MSI GP60 2QE-888XTR Leopard Core i7-4720HQ 8GB 128GB SSD +1TB GT940M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim bu linkte bulunan MSİ GP60 2QE modelini satın aldım. Yaklaşık 3 4 gün önce. Windows 10 kurdum freedos bilgisayardı. Benim birkaç sorunum var.

Bunlar:

1. Bilgisayarın klavye ışığı yanmıyor. Fotoğraf ve videolarda klavye ışığı var fakat yanmıyor ben Win10 yüklediğimden dolayı olabileceğini düşünüyorum nedeni nedir nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

2. Aygıt yöneticisinde 3 tane ünlem işareti var. Biri Ethernet denetleyicisi. İkincisi PCI aygıtı. Üçüncüsü SM Bus Denetleyicisi. Bunların donanım kimliklerine baktım PCI aygıtını anlamadım ama SM Bus chipset ile ilgili bir driver yanılmıyorsam. Ethernet ise killer e2200 marka ethernet portunun driveri. Bunların driverlerini nasıl bulabilirim ve bu sorunları çözebilirim.

Şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar iyi sosyaller :)

Teşekkür ederim, fakat bunları denedim çözüm olmadı. Çünkü Win 10 sürücüleri yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Win 10 sürücüleri diye bir şey şuan tam anlamıyla yok Win 8.1 sürücüleri Win 10'la tamamen uyumlu durumda. Win 8.1 sürücülerini kurup Driver Booster 2 ile de son sürüme güncelleyebilirsin. Bu şekilde Win 1o driverlari çıkmış olan tüm sürücülerin otomatikman güncellenmiş olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğinizi denedim sorunları çözdüm sadece klavye ışığı kaldı. Onu nasıl çözebilirim acaba? Klavye ışığı ile ilgili driver uygulama vs. bir şey bulamadım.

İmzadan Aida64 raporu paylaşın. Bunu da kurun:
https://rivetnetworks-public.sharepoint.com/SiteAssets/KillerSuite_1.1.56.1560_Win7_Win81_Win10.exe

Driver Booster 2 ile de son sürüme güncelleyebilirsin. Bu şekilde Win 1o driverlari çıkmış olan tüm sürücülerin otomatikman güncellenmiş olacak.
Önermediğimiz programlardandır. Siz de önermeyin.

Dediğinizi denedim sorunları çözdüm sadece klavye ışığı kaldı. Onu nasıl çözebilirim acaba? Klavye ışığı ile ilgili driver uygulama vs. bir şey bulamadım.
Şuan paylaşsanız da sürücüleri vermeyeceğim haberiniz olsun.

Teşekkür ederim Murat5038 sorunlarımı çözdüm. Sadece klavye ışığını bulamadım onun için de msi destek birimine mesaj attım. Eğer siz biliyorsanız klavye ışığı sorununun nasıl çözüleceğini ve yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler iyi sosyaller.

Eğer siz biliyorsanız klavye ışığı sorununun nasıl çözüleceğini ve yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler iyi sosyaller.
Biliyorum ancak yukarıda ki mesajımı okumadınız heralde?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı