MSİ GP60 2QE sürücü yükleme sorunu

@Murat5038 abicim yapmış olduğun şey aşırı saçma bir şey bilip bilmeden yargılıyorsun ben sürücü bulucu kullanmam bende karşıyım ben sadece adamın kendi sitesinden bak dediğin şeyi uyguladım işe yaradı orada da onu demek istedim. Sen "Sürücü bulucu kullanan kişilere format atmadıkça yardımım olmamıştır olmayacak." bu cümleyi kuruyorsan bana engel atmamalısın benim savunmamı dinlemelisin cevap yazamıyorum bir şey yapamıyorum kaç günümü yedin boşu boşuna yaptığın gerçekten büyük saçmalık. Bu konuyu forumun üst yetkililerine iletmelisin bence buna bir çözüm getirilmeli.

He buarada msi destek birimiyle iletişime geçtim klavye arka ışığının bulunmadığını söylediler. Ama fotoğraflarda ve videolarda klavyeden ışık geliyordu ben zaten renkli ışık istemiyorum sadece beyaz tuşları belli edecek ışık istiyorum @Murat5038 eğer çözümümü biliyorsan yardımcı olursan sevinirim iyi sosyaller.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı