MSI GP62 vs ACER VN7-571G vs ASUS K55UB vs Casper ?

Asusda iyidir ama ekranı full hd değil. Tekrar baktım linkteki bilgisayarlara Msı alın keyfinize bakın. Hdd si 7200rpm olması avantaj . Freedos olarak geliyor ona kendiniz veya bir bilgisayarcıya götürüp windows 10 yükletebilirsiniz.
Aynen, Freedos olmasına özen gösterdim çünkü fiyatlarında artış oluyormuş. Zaten format atmayı biliyorum ve sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Aynen, Freedos olmasına özen gösterdim çünkü fiyatlarında artış oluyormuş. Zaten format atmayı biliyorum ve sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Peki ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Acil değilse 1-2 gün daha bekleyin . Tecrübeli kişilerden de yorum gelecektir. Daha sağlıklı karar verirsiniz.

Hocam bütçeni zorlayabilirsen msi al technopat youtube kanalında incelemesi var. Zorlayamam diyorsan ASUS K555UB-XO099D 8GB

Hocam bütçeni zorlayabilirsen msi al technopat youtube kanalında incelemesi var. Zorlayamam diyorsan ASUS K555UB-XO099D 8GB
Önerdiğiniz ürün Full HD değil sanırsam, listede ki MSI almayı düşünüyorum. Birde önerdiğiniz cihazın stokları çoğu yerde bitmiş galiba.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı