MSI GP63 Leopard 8RE-235XTR vs DELL NB GAMING G317

YasinCetinkaya

Kilopat
Yer
Ankara
Üniversitem dolayısı ile laptop alacağım. Halihazırda masaüstüm var fakat taşınabilirlik açısından da bir laptop alacağım. 10000 lira gibi bir bütçem var. Ve bu laptopu hem yazılım işinde hem de oyunlarda kullanacağım. O yüzden işlemcim i7 ekran kartım ise minimum 1060 olması gerekiyor. İnternetten baktığım kadarıyla 2 dizüstü bilgisayar gözüme çarptı. Linklerini bıraktığım ürünlerden biri Dell diğeri ise MSI laptoplar. Bu laptopların arasında azımsanmayacak düzeyde bir fiyat farkı var. Bu fiyat farkını göz önüne alırsak sizce hangisi alınmalıdır. Ya da daha iyi bir öneriniz varsa onu da dinlenemek isterim açıkçası. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de senin gibi kararsızım. Acaba msi indirime girerse msi mı alsam yoksa dell ya da tulpar t5 v17.1 mi diye düşünüyorum. Dell g3 için ısınma sorunu var deniliyordu benchmark testinde 80lerde 90larda geziyomuş sıcaklık. Bilemedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı