MSI GP66 alınır mı?

Oda sıcaklığı nasıl hocam,klimalı oda değerleri değildir umarım. CPU kaç derecelerdeydi acaba,85'i geçti mi? Cooler booster açıksa GPU 84 derece beklediğimden oldukça yüksek.
Tam oda sıcaklığını bilmiyorum ama ılık diyebilirim. Hava durumu olduğum şehirde 17 derece diyor şuan ve odamda klima vb. yok dolayısıyla buna yakındır tahminimce. Cooler Boost açık değil, Fanlar otomatikteydi. CPU 80-83 civarıydı sonlara doğru ama dediğim gibi tamamlayamadım benchmarkı fan sesi çok gelmeye başlayınca.
Yarın sabah Heaven Benchmark'ı Turbo fanlarla 0'dan yapıcam hocam. Sıcaklıkları paylaşırım.

Haa evet otomatikte ısınıyor MSI GP modelleri de. GP66 96 dereceleri bile görmüştü anlık olarak bir videoda. Turbo şart serin çalışmasını istiyorsak. Malesef fanlar biraz gürültü yapıyor hocam. Turboda kafa ütülemeden serin çalışan laptop var mı hiç bilmiyorum. Radeon hocam daha iyi biliyordur.

Anladım hocam benim için ses sorun değil de ev halkının rahatsız olmasından korkuyorum

Yan odayı rahatsız edecek kadar gürültü yapıyor mu cidden hocam otomatikte? Merak ettim ben de. Hoparlör sesini bastırmıyordur umarım
Yok hocam o kadar yapmıyodur da ben yine de riske atmak istemedim malum millet uyuyor falan. Sabah maksimum fanlarla bakıcam birileri tepki gösteriyor mu diye.

Optimus kapalı, Feature Manager'dan High Performance, Güç seçeneklerinden Yüksek Performans, Fanlar Maksimumda, En güncel Nvidia Driveri:

GPU benchmark boyunca %100 kullanım, 70 derecede sabitlendi arada çok az 71 dereceye çıkıp hemen geri döndü.
CPU benchmark boyunca %10 kullanımı geçmedi, 60-65 derece arasında gezindi.
@Radeon RX 5500M @DrOetker @Kayametiin @TÜPÇÜ FİKRET
Siz ilgileniyordunuz galiba bu bilgisayarla hocam hatırladıklarımı yazdım

Time Spy testi yapabilir misiniz hocam? Bir de Advanced BIOS'tan overclocking feature bölümü var mı bakar mısınız?

Time Spy testi yapabilir misiniz hocam? Bir de Advanced BIOS'tan overclocking feature bölümü var mı bakar mısınız?
Evet MUX açarken overclocking bölümünü görmüştüm ama dokunmak istemedim hiç, var yani. Time Spy CPU zorlar mı hocam, şuana kadar 2 tane GPU zorlayan test yaptım bir kez de CPU zorlamak istiyorum.

Evet MUX açarken overclocking bölümünü görmüştüm ama dokunmak istemedim hiç, var yani. Time Spy CPU zorlar mı hocam, şu ana kadar 2 tane GPU zorlayan test yaptım bir kez de CPU zorlamak istiyorum.

İkisini de kullanır hocam. 9100 küsur puan alması lazım. Overclock bölümünden OC basabilirsiniz. Laptop bunu rahatlıkla kaldırabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…