MSI GP66 alınır mı?

Hocam OC öneririm BIOS'tan.
115 ile 130W'ı geçmişim OC sağ olsun.
Sizin cihazın 9400'ü var en az.
Bilmiyorum da ondan soruyorum hocam ;
Hocam overclock gerekli midir?
Yapılırsa artısı nedir, eksisi nedir ?

Hocam oyunlar içinde sıcaklık testi atabilir misiniz rica etsem? Bir de son olarak bu attığınız test sonuçlarını ben tam olarak anlayamadım çok bilmiyorum. Anlatabilecek biri var mı?
Oyun testlerinide atarsanız efsane olur.
GtaV indiriyorum şuan ama 8mbit internet yüzünden 1 gün kaldı diyor. Yarın indiğinde 3-4 saat Online'de oynayıp sıcaklık ve fps değerlerini paylaşırım.

Hocam OC öneririm BIOS'tan.
115 ile 130W'ı geçmişim OC sağ olsun.
Sizin cihazın 9400'ü var en az. (GPU)
Hocam benim 5-6 sene falan kullanmam lazım cihazı, bir de genelde maksimum fan açabilceğimi düşünmüyorum üniversitede yurtta kalacağım için(sesten dolayı). %5 gibi performans artışı için hiç sıcaklıkları veya fan hızını arttırmak istemiyorum ama sağolun :)

Bilmiyorum da ondan soruyorum hocam ;
Hocam overclock gerekli midir?
Yapılırsa artısı nedir, eksisi nedir ?
Bu cihazlar için gerekli olmasa da performansı artıyoruz bu yol ile birazcık.
BIOS'tan yapılırsa eksisi yok.
Programlar ile bazen PC kendinin kapatıyor.
2-3 derece sıcaklık artar birde.

arkadaşlar strix ve tulpar 25.1 cihazları karşılaştırıldığında birbirlerine göre iyi kötü yönleri nedir bu fiyatta bandında hangisi tercih edilmeli sizce

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHC

@Semicon

Hocam sizde böyle bir sıkıntı oldu mu ?
Başta açamadım sesi, Ses çıkış aygıtı bulunamadı diye hata veriyordu Realtek audio driverlarını kurmama rağmen. Sonra aygıt yöneticisine girdim 2 aygıtın yanında(ne olduklarını hatırlamıyorum şuan) ünlem işareti vardı. Monster'ın verdiği driver usb belleğinde de 1-2 tane şeyi kuramamıştım zaten setup.exe bulamadığım için. Driver usb'sini taktım, aygıt yöneticisinde o yanında ünlem olan şeylere sürücü güncelleştir dedim. Ama sürücüyü internetten aratırsanız bulunmuyor yani ünlem işareti gitmiyor. Bilgisayarımdaki sürücülere göz at diyip usb belleği seçerseniz kendisi kuruyor o ünlem olan driverları. Onları kurunca ses sorunu çözüldü. Bu ünlem olan aygıtların isminde audio ya da sesle ilgili herhangi bir kelime olmadığı için alakası yok sanmıştım ben de başta. Belki arkadaşlar da öyle sanıp o driverları çok kaale almamıştır bi denesinler şuan ses gayet güzel çalışıyor.

Başta açamadım sesi, Ses çıkış aygıtı bulunamadı diye hata veriyordu Realtek audio driverlarını kurmama rağmen. Sonra aygıt yöneticisine girdim 2 aygıtın yanında(ne olduklarını hatırlamıyorum şuan) ünlem işareti vardı. Monster'ın verdiği driver usb belleğinde de 1-2 tane şeyi kuramamıştım zaten setup.exe bulamadığım için. Driver usb'sini taktım, aygıt yöneticisinde o yanında ünlem olan şeylere sürücü güncelleştir dedim. Ama sürücüyü internetten aratırsanız bulunmuyor yani ünlem işareti gitmiyor. Bilgisayarımdaki sürücülere göz at diyip usb belleği seçerseniz kendisi kuruyor o ünlem olan driverları. Onları kurunca ses sorunu çözüldü. Bu ünlem olan aygıtların isminde audio ya da sesle ilgili herhangi bir kelime olmadığı için alakası yok sanmıştım ben de başta. Belki arkadaşlar da öyle sanıp o driverları çok kaale almamıştır bi denesinler şuan ses gayet güzel çalışıyor.
Hocam bu testler için çok teşekkür ederiz.
Sizin model 144hz olan mi?
Ve Hepsiburada dan mi aldınız ?
Güle güle kullanın.

Advanced Biosa girmek için kullanılan kombinasyon neydi? Özel mesajla veya burdan iletebilir misiniz?

Advanced Biosa girmek için kullanılan kombinasyon neydi? Özel mesajla veya burdan iletebilir misiniz?
Sağ Shift+ Sağ Ctrl + Alt+ F2
Hocam bu testler için çok teşekkür ederiz.
Sizin model 144hz olan mi?
Ve Hepsiburada dan mi aldınız ?
Güle güle kullanın.
Rica ederim, 144hz 512gb SSD'li default model, Yapı Kredi World karta vade farksız 12 taksit yaptığı için Monster'in kendi sitesinden aldık. Ben ailemi 15600'e zor ikna etmiştim o yüzden değiştiremedim ama bütçesi olanlar kesinlikle SSD'yi 1TB Samsung yapsın 700TL ekleyip. Çok Teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı