MSI GP66 vs Monster T5 v21.5

Hangisini önerisiniz hocam? İkisi de aynı fiyat tek farkları biri QHD diğeri Full HD ekrana sahip. Ama MSI mı Monster mı diye düşünüyorum.

Ya Monster hakkında herkes olumsuz şeyler söylüyor, bu yüzden içimde bir şüphe var. Bir de 2. el alacaksın kullanan ne kadar temiz/düzgün/iyi kullandı bilemiyorum. Monster hem işlemci hem ekran bakımından önde fakat, laptoplar için cihazın ısınıp ısınmadığı ve diğer kronik sorunlar çok önemli. İnternette bu cihazın böyle sıkıntıları olup olmadığını araştır, sorun yaşayan pek yoksa Monster'ı seçersin. Fakat dediğim gibi Monster hakkında sık sık olumsuz yorumlar oluyor ve birine tavsiye ederken bir şüphe duyuyorum.

Ya Monster hakkında herkes olumsuz şeyler söylüyor, bu yüzden içimde bir şüphe var. Bir de 2. el alacaksın kullanan ne kadar temiz/düzgün/iyi kullandı bilemiyorum. Monster hem işlemci hem ekran bakımından önde fakat, laptoplar için cihazın ısınıp ısınmadığı ve diğer kronik sorunlar çok önemli. İnternette bu cihazın böyle sıkıntıları olup olmadığını araştır, sorun yaşayan pek yoksa Monster'ı seçersin. Fakat dediğim gibi Monster hakkında sık sık olumsuz yorumlar oluyor ve birine tavsiye ederken bir şüphe duyuyorum.

Dediğiniz gibi bazı modelleri inanılmaz ısınırken kimisi de çok memnun. Benim arkadaşımda 1660 Ti Monster var cihaz 80'i geçmez iken 3060 kullanan bir arkadaşın videosunun altına yazdığım yoruma yanıt olarak 95'leri görüyor dedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı