MSI GP66 vs Monster Tulpar T5 v21.7

Bütçe
20.000₺

Elliot.Alderson

Hectopat
Uzun zamandır araştırıyorum ama hala çok kararsızım, fiyatlar çok artmış. Sizce bu iki bilgisayardan hangisini almak mantıklı? Fiyatları çok yüksek olduğu için en güvenilir yerlerden almaya çalışıyorum uzun süre servisle uğraşmamak için. Amazon ve Monster bu konuda güvenilir gibi geldi. Sizce MSI için aradaki fark değer mi? Farkları nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Kullanım amacı: Mimari programlar (3DS Max, vray, Revit, Lumion vs.), Photoshop vs tasarım programları ve ikincil olarak oyun.

MSI GP66 Leopard 11UG-046xtr: MSI GP66 LEOPARD 11UG-046XTR Dizüstü Bilgisayar, 15.6 FHD 240Hz, Core I7-11800H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX3070 8GB, DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Monster Tulpar T5 v21.7: Tulpar T5 V21.7 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

@Radeon RX 5500M hocam sizce ne yapmalıyım? Fiyatın biraz daha düşmesini beklemek mantıklı mı sizce? (Amazon'dan almak istiyorum)

Son düzenleme:
V21.6 kullandım, önermiyorum. İade etmiştim. Sebebi yüksek fan sesi, yüksek sıcaklıklar. Ekranından memnundum. MSI GP66'yı N11'den indirimle 20800'e almıştım. Şu an çok rahatım. Oyunlarda CPU 70-80 arası dolaşıyor fakat Adana'ya geldiğimden beri 85 90 arası gidip geliyor. GPU 65-70 derece görüyor. Bunlar Auto modda. Çok memnunum öneririm. Fakat Monster'ı da denemek isterseniz 15 gün içinde iadesi var.

V21.6 kullandım, önermiyorum. İade etmiştim. Sebebi yüksek fan sesi, yüksek sıcaklıklar. Ekranından memnundum. MSI GP66'yı N11'den indirimle 20800'e almıştım. Şu an çok rahatım. Oyunlarda CPU 70-80 arası dolaşıyor fakat Adana'ya geldiğimden beri 85 90 arası gidip geliyor. GPU 65-70 derece görüyor. Bunlar Auto modda. Çok memnunum öneririm. Fakat Monster'ı da denemek isterseniz 15 gün içinde iadesi var.

Hocam fiyatlar o kadar hızlı artıyor ki. 20.800'e gönderdiğim linktekiyle aynı sistem miydi? RAM vs değişebiliyor ya. Bir de fiyatlar düşer mi sizce beklemek mantıklı mı acaba? Yarın Monster'a Laptop'u incelemeye gideceğim.

Buradan almıştım. Sık sık giriyor indirime. Evet aynı sistem. Türkiye'de GP66 11UGnin başka versiyonu yok galiba.

Uzun zamandır araştırıyorum ama hala çok kararsızım, fiyatlar çok artmış. Sizce bu iki bilgisayardan hangisini almak mantıklı? Fiyatları çok yüksek olduğu için en güvenilir yerlerden almaya çalışıyorum uzun süre servisle uğraşmamak için. Amazon ve Monster bu konuda güvenilir gibi geldi. Sizce MSI için aradaki fark değer mi? Farkları nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Kullanım amacı: Mimari programlar (3DS Max, vray, Revit, Lumion vs.), Photoshop vs tasarım programları ve ikincil olarak oyun.

MSI GP66 Leopard 11UG-046xtr: MSI GP66 LEOPARD 11UG-046XTR Dizüstü Bilgisayar, 15.6 FHD 240Hz, Core I7-11800H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX3070 8GB, DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Monster Tulpar T5 v21.7: Tulpar T5 V21.7 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

@Radeon RX 5500M hocam sizce ne yapmalıyım? Fiyatın biraz daha düşmesini beklemek mantıklı mı sizce? (Amazon'dan almak istiyorum)

GP66 alın geçin hocam, euro dolar daha da yükselecek.

Ben de GP66 bakarken 512 GB ve freedos olması nedeniyle GE66'ya yöneldim. Başta fiyat farkı çok gibi geliyor ama w10 ve 1tb farkını düşününce GE66 daha cazip geldi bana.

Ben de GP66 bakarken 512 GB ve FreeDOS olması nedeniyle GE66'ya yöneldim. Başta fiyat farkı çok gibi geliyor ama Windows 10 ve 1TB farkını düşününce GE66 daha cazip geldi bana.

Hocam atma işte o zehirli oku. :D 17-18'den başladım 22.500'e çıktım. Sınırları bayağı zorluyorum. :)

Ama haklısınız 512 GB yetecek bir şey değil. Monster'ı alsam zaten +700₺ ile 1TB yapacaktım SSD'yi içindeki SSD çok kaliteliydi çünkü. Keşke MSI'da da böyle bir şansımız olsa. Hocam ama yine de GE66 yerine GP66 alıp, üstüne şu SSD'yi alsanız daha uyguna gelir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı