SonOfCopper
Centipat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Merhaba,Attığınız bu linkten sipariş geçtim yaşadığım şehirden dolayı kargo bayağı geç geliyor maalesef günlerdir bekliyorum. Cihazın hangi Type-C girişinde şarj desteği var sağ-sol-arka? Bir de sanırım cihazda kapalıyken telefonu şarj etme desteği varmış onu nasıl kullanabiliyoruz ve yine hangi Type-C yuvası bunu destekliyor?
Bu şarj aletiyle cihazı ayrık grafik+silent modda battery drain olmadan kullanabilmek mümkün mü oyun oynamayacağım tarayıcı+Android Studio tarzı uygulamalar kullanılacak.
Ekstradan hocam şu an cihaz nedense tam şarj olmuyor mesela saatlerir sarja takılı ve açık kullanıyorum eskiden limiti yoktu 100e kadar şarj olması gerekirken 94 de kalıyor devam etmiyordu veya 100 oluyor oradan 94 düşüyor tam bilmiyorum şu anda 80 limitledim bataryayı şimdi de 74 de kalmış artmıyor bunun bir sebebi var mı ya da olumsuz bir tarafı?
@SonOfCopper hocam ürün elime ulaştı. Telefonu şarj ediyor ancak PC şarj etmiyor nedense. MSI destek yazdım sağ Type-C portu pd şarj destekli orayı deneyin dedi takıyorum olmuyor kapalıykende cihaz şarj olmuyor. Acaba BIOS'ta ayarı vs. mi mevcut bu konuda yardımcı olur musunuz?
BIOS update yapın isterseniz. 65Watt PD desteği var. En kötü ihtimalle garanti ile iletişime geçin. MSI ne yazık ki PD konusunda berbat bir firma. Fakat sizin cihazınız zaten 65 Watt desteklemesi lazım. Yani MSI size şunu al bunu al diyemez, çünkü o desteği verdiğini zaten belirtmiş.
Yani şöyle diyim, bu bahsettiğiniz olay ayıplı ürün statüsüne girer. O yüzden 100Watt PD falan satmaya çalışmasınlar. Gerekirse garantiye gönderin şarj aletiyle birlikte.