MSI GP73 Leopard nasıldır?

Rosarius

Hectopat
Kara Cuma indirimlerinde çizim ve oyun amacıyla MSI GP73 Leopard 8RD-095XTR isimli laptobu alma niyetindeyim (şu an, 1 Kasım tarihinde, 7900TL fiyatında) bu bağlamda;

Sizce 4 yıl gibi bir süre için yeterli olur mu?

Bu fiyata alabileceğim daha iyi bir model var mıdır?

Daha önce laptop kullanmadığımdan bilemiyorum, RAM ve SSD takviyesi ürünü garanti dışı bırakır mı?

Son olarak kullanıcısı varsa birinci ağızdan iyi,kötü yorumunu duymak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin misiniz? Monster kaliteli markalar'dan biridir. MSI verdiğiniz parayı hak etmiyor. Bu biraz marka fanboyluluğuna giriyor.

MSI premium marka olarak kullanıcılarından duyduğum kadarıyla gayet sağlam ve parası fazla olmasına rağmen değiyormuş. Monsterda ciddi ciddi bir kötü yorum fazlalığı var.

Ayrıca üreticiden almakla toplamacıdan almak arasında fark eminim vardır.

Konuda sorduğum gibi RAM ve SSD takviyesi garanti bozuyor mu?

gp 73 serisinin bir kronik sıkıntısı varmi bilemem ama gp72de beğenmediğim tek şey eğer çok takıntılıysanız ekrana üstten sağdan soldan alttan baktığınızda kasa ile tn panel arasında beyaz ışık görünüyor ama bu hiçbir şekilde ekranda farkedilmiyor bir kusuru bunu gördüm belkide gp73 de bunuda halletmişlerdir.

Benim dediğim model ips sanırım, öyle yazıyor. Umarım olmaz. Monster'da da böyle şikayetler var ama şans işi sanırım biraz.

Fiyat verir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…