MSI Grenade A320M İşlemci O.C Desteği Gelir mi?

xHALOx

Hectopat
Arkadaşlar yeni PC topladım 3 ay oncesine kadar ve bir hata yaptım, arastırmadan sitedeki anakartta OC yazısına aldanıp aldım. İslemciyi de AMD Ryzen 3 1200 aldım. Soru su, bu kartta işlemci OC olmuyor okey ama RAM frekansı OC yapılıyor zaten BIOS'ta da OC paneli açık. Ben RAM'i 3200 MHz ayarladım. RAM'im de destekliyor OC ve programla girdiğimde CPU-Z'de frekansım ayarladım değerde görünüyor acaba ilerde işlemciye de OC gelir mi yoksa bu boyle gider mi? Ona göre anakartımı değiştiricem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni PC topladım 3 ay oncesine kadar ve bir hata yaptım, arastırmadan sitedeki anakartta OC yazısına aldanıp aldım. İslemciyi de AMD Ryzen 3 1200 aldım. Soru su, bu kartta işlemci OC olmuyor okey ama RAM frekansı OC yapılıyor zaten BIOS'ta da OC paneli açık. Ben RAM'i 3200 MHz ayarladım. RAM'im de destekliyor OC ve programla girdiğimde CPU-Z'de frekansım ayarladım değerde görünüyor acaba ilerde işlemciye de OC gelir mi yoksa bu boyle gider mi? Ona göre anakartımı değiştiricem.
ben o anakartı aldığıma pişman oldum anakart acayip uğraştırdı beni anakartda gittim rame oc yaptım pc mavi ekran hatası vermeye başladı sonra düşürdüm eski halina düzelmedi mavi ekran sorunu öteki slota taktım sıkıntı olmadı sonra yine ram oc yapıyım dedim 3000 yaptım anakart yine aynı şekil oldu sorunu hiçbir türlü çözemedim gittim sonra anakarta eski bios yükledim düzeldi ve ben bi daha msi falan almam ne rezalet bi anakart slotu bozuk sanıyom meğer sağlammış msi almam ben bidaha ben böyle bir sıkıntı yaşadım o anakartla msi a320m grenade bide bşy dicem anakartın görüntüsüne aldanıp almıcan asus vardı aynı fiyata almadım mal gibi böyle bi anım oldu msi ile

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı