MSI GS60 2PC Ghost Wifi Yongasi

Furkan Elci

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar ;

Msi gs60 2pc ghost laptoplarda wifi yonga sinin intel uyumlu olmadigi bu yuzden mac kurulamadigini ama degistirilibildigini soylemistiniz.

Intel uyumlu bir wifi yongasini msi dan official olarak degistirebilirmiyim yoksa bunu kendim cihazi acarakmi yapmak zorundayim ?

Eger kendim yapmak zorundaysam bu garantiye etki edermi ?

Cihaza mac kurulmasi icin wifi yongasi disinda herhangi bir problem varmi ?

Mac kurabiliyorsam windows ve mac os isletim sistemlerinin ikisinide ssd ye kurabilirmiyim sorun cikarmi ?

Biraz fazla soru oldu kusura bakmayin :)

İyi gunler.

Bildiğim kadarıyla resmi olarak başka bir WiFi yongası taktıramıyorsunuz. Kendiniz yaparsanız arka kapağı açmak zorundasınız ve garanti etiketi var, ben daha önce kapağı açarak SSD montajı yapmıştım ama forumda bir arkadaş bu şekilde müdahalelerde garantinin devre dışı kalmadığını söylemişti, doğrudan MSI'ın servisine sormak en doğrusu olur. GE60'da Mavericks ile WiFi ve ses çıkışı(kulaklık ve mikrofon girişleri) dışında bir problem yaşamadım. WiFi'ı Asus N-10 USB adaptör alarak çözdüm ama ses çıkış problemini çözemedim. Ses problemi tamamen benim bilgisayarımla ya da benim beceriksizliğimle ilgili olabilir, o yüzden bilgisayara suç atmayayım. Aynı SSD'ye kurabilirsin bu iki işletim sistemini, sorun çıkmaz. Diski düzgün bölümler ve kurulumu dikkatli yaparsanız hiçbir problem çıkmaz. Bol şans. :)

MSI laptoplar'da arka kapağı açmak garantiyi bozmuyor, bunu teknik servisi arayarak teyid edebilirsiniz. Arka kapağı açtıktan sonra da istediğiniz herhangi bir WiFi kartı takabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı