msi gs60 ghost gibi notebook önerisi

Merhaba. Msi gs60 ghost gibi 3000 liralık notebook önerir misiniz? Ram 8 gb olabilir. Simdiden teşekkürler.
Gs 60 ghost un fiyatı 4600 tl. Ayrıca 3000 TL ye gs60 ghost gibi laptop piyasada yok. 3000 TL ye ghost a benzeyen bir laptop istiyorsan ya tasarımdan ya da donanımdan vazgeçeceksin.

Önerdiğim ürünlere bak ikiside peformanslı ve hoş bilgisayarlardır bütçenede uygundur beğenmediysen yeni önerilerde bulunabilirim.
Monster düşünmüyorum denizlide bayisi yok olsa abra a5 v1.1 alacaktım ve lenova pek sevmedim yinede Teşekkürler aklında abra a5 v1.1 gibi monster haric bir laptop varmı

MSI ge60 modellerine bakabilirsiniz.
Ekran kartı düşük en düşük 860 varmi

Hocam iyi hoş demişsinizde. Oyun bilgisayarında SSD olsa ne olmasa ne ? Arkadaş istiyorsa olabilir ama bence gereksiz.

Oyunu HDD'de oynayacaksan hiç oynama bence. Hele ki alacağın bir bilgisayarda Gamer kategorisi altında ise SSD şart. Battlefield 4'ün bir bölümünün yüklenmesi bile HDD'de 15 dakika sürüyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı