MSI GS63 Stealth cızırtı problemi

hhasankskn

Decapat
Cihazı neredeyse yeni aldim. Turbo ve sport modunda çalıştırdığım zaman tahminimce işlemciden geldiğini sandığım cızırtı sesi geliyor. Eco ve comfort modda kullandigim zaman kesiliyor. Biraz araştırmam sonucunda BIOS'dan C State'i kapatınca çözülüyor diyorlar sizce bu bir sorun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı neredeyse yeni aldim. Turbo ve sport modunda çalıştırdığım zaman tahminimce işlemciden geldiğini sandığım cızırtı sesi geliyor. Eco ve comfort modda kullandigim zaman kesiliyor. Biraz araştırmam sonucunda BIOS'dan C State'i kapatınca çözülüyor diyorlar sizce bu bir sorun mudur?
Merhaba, bende Msi GF75 aldım bende de sizdeki durum bulunuyor. C State kapattım ses gitti fakar bu seferde windows defender taramasında bile fan hızı çok artıyor ve işlemci sıcaklığı 90 lara ulaşıyor. Sorunu nasıl çözdünüz veya çözebildiniz mi? Çok teşekkürler.

Merhaba, bende MSI GF75 aldım bende de sizdeki durum bulunuyor. C state kapattım ses gitti fakar bu seferde Windows Defender taramasında bile fan hızı çok artıyor ve işlemci sıcaklığı 90'lara ulaşıyor. Sorunu nasıl çözdünüz veya çözebildiniz mi? Çok teşekkürler.

Merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Sistem boştayken cızırtı sesi çıkıyor sonra kesiliyor. Bu sorun nereden geliyor bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Sistem boştayken cızırtı sesi çıkıyor sonra kesiliyor. Bu sorun nereden geliyor bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Vallahi ben laptopu iade etmiştim geçen sene. Sorun pek çözülen bir durum değil muhtemelen. Anakartının çalışma şekli böyle gibi, şans işi biraz sanırım.

Vallahi ben laptopu iade etmiştim geçen sene. Sorun pek çözülen bir durum değil muhtemelen. Anakartının çalışma şekli böyle gibi, şans işi biraz sanırım.

Anladım. Teşekkür ederim. Silent modda sorun yaratmıyor ancak Extreme Performance'a geçince ses aralıklı bir şekilde çıkarıyor. Sanki pipetten su içer gibi ses çıkarıyor.

Anladım. Teşekkür ederim. Silent modda sorun yaratmıyor ancak Extreme performance'a geçince ses aralıklı bir şekilde çıkarıyor. Sanki pipetten su içer gibi ses çıkarıyor.

Aynen öyle bir durum vardı bende de. Çok garip enteresan bir durum. O kadar para verip o sesi çekmek istemedim ben açıkçası. Benim sinirimi bozmuştu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı