MSI GS63 Stealth fan sesi problemi ve servis desteği

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, MSI marka GS63 model laptopumun ekran kartı fanından geldiğini tahmin ettiğim bir sürtme, tırlatma sesi geliyor. Laptop henüz 1 yıllık ve termal olarak neredeyse hiç yormadığım bir cihaz oldu bu zamana kadar. E-spor oyunları oynuyorum en fazla ve sıcaklıklar 80'leri geçmiyor daimi olarak. Yabancı forumlarda biraz taradığımda bunun kronik bir sorun olduğunu ve birkaç başlıca sebepten kaynaklandığını gördüm. (Kabloları tutan tutkalın erimesi, fan kasası ve alt panel arasına koyulan süngerlerin yumuşaması ve erimesi gibi) cihazı kendim açmak istemiyorum çünkü henüz hala garantisi var ve servise yollayıp garanti kapsamında yaptırmak istiyorum hem de bakımı yapılmış olur diyerekten. Fakat cihazı nasıl servise hazır hale getiririm bu konuda biraz çıkmazdayım. Chrome'da kayıtlı şifreler, kişisel bilgilerin olduğu evraklar vs. çok fazla içeriğim var özel. Bunların hepsini nasıl şifreleyip servise uygun hale getirebilirim bilgisayarı? Servisin FurMark çalıştırıp problemi anlaması için ayrı bir kullanıcı oluştursam ve sadece FurMark'ı kullanmaya açık hale getirebileceğim bir senaryo mümkün müdür? Teşekkürler şimdiden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı