MSI GS65 9SF Undervolt

Yeni bir güç profili yaratın. Minimum oranını %0 maksimum oranı %75 yapın. Bu kadar basit.
%98'e kadar ayarladığımda sadece 2.6 gHz hıza sabitliyor kendisini. %75'e ayarladığımda ise 2.6 gHz hzıından %25 düşüyor. 4 gHz hıza göre ayarlamıyor kendisini.
i7 9750h var o makinede o kadar ısınması normal.Bendede aynı işlemci var dert etmiyorum bendede öyle oluyor.Her marka her modelde olur bu sorun o işlemci varsa.cihazda sorun yok yani.
Anakartıma ve diğer donanımlara bu sıcaklığın bir zararı olur diye korkuyorum. Fikriniz nedir?

%98'e kadar ayarladığımda sadece 2.6 gHz hıza sabitliyor kendisini. %75'e ayarladığımda ise 2.6 gHz hzıından %25 düşüyor. 4 gHz hıza göre ayarlamıyor kendisini.

Anakartıma ve diğer donanımlara bu sıcaklığın bir zararı olur diye korkuyorum. Fikriniz nedir?
95 derece normal bir sıcaklık değil. Arkadaşın dediği undervolt yöntemini kullanabilirsiniz. Yararı olabilir. Soğutucu altlık alabilirsiniz. İçini açıp soğutucusu ve termal macununu daha iyisiyle değiştirebilirsiniz (İçini açarsanız garanti devre dışı kalır) .

95 derece normal bir sıcaklık değil. Arkadaşın dediği undervolt yöntemini kullanabilirsiniz. Yararı olabilir. Soğutucu altlık alabilirsiniz. İçini açıp soğutucusu ve termal macununu daha iyisiyle değiştirebilirsiniz (İçini açarsanız garanti devre dışı kalır) .
Termal macunu değiştirmeyi düşünüyorum, yalnız cihazı kullnamaya başlayalı iki hafta oldu henüz. Birkaç ay daha geçsin değiştireceğim. Soğutucusunu değişten kastınız nedir? Anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı