MSI GS65 nasıldır?

Asıl sorun fiyat yada gücü değil number lock olmaması. Mühendislik uygulamaları kullanırken yaşaya bileceğiniz en büyük sıkıntı bu tuşların olmaması olur. (msi'da yok görünüyor)

ben kendi yaşadığımı aktarayım.gf75 thin aldım ürün DOA ürünü çıktı servise götürdüm.
Teknik Servisin yeri çok çok zor bir yerde öncelikle onu belirteyim. Sağ olsunlar ürünün iade si için
rapor verdiler fakat şöyle bir durum var ithal ürün olduğu için sadece serviste bitmiyor mevzu eğer değişim yada iade ise cihazın ithalatçı firması çok önemli burada ve diğerlerini bilmemde bana denk gelen ithalatçı yaramaz/ vasat yalancı bir firma çıktı iadesi için beni çok uğraştırdılar.
Sonuçta iade ettim ama bir daha MSI almam ASUS alırım yine MSI almam.
Size fikir verme açısından bilginiz olsun.

Aldınmı bilmiyorum, bende msi gs65 rtx 2060var, Kasası çok kalitesiz onu söyleyeyim sıcaklıktan dolayı esneme var laptopta as you can see in the attachment. bannerlord oynarken savaşlardan sonra sıcaktan ötürü F kısmındaki tuşlara uzun süre basamazsın. Laptop hakkında güzel diyebileceğim şeyler hafif, görüntüsü piyasadaki bütün laptoplardan daha kaliteli ve muhteşem bir görüntüsü var ne çocuksu gamer laptoplar gibi nede kalın eski tarz laptoplar gibi

.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-04-13 at 22.27.04 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-13 at 22.27.04 (1).jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 61
  • WhatsApp Image 2020-04-13 at 22.27.04.jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-13 at 22.27.04.jpeg
    133,3 KB · Görüntüleme: 63
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı