MSİ GS72 6QE 4K mı Yoksa MSİ GE72 6QF mi?

Güzel laptop 2. olan . Bütçe yetiyorsa al tabi bence monster almak daha iyi aynı fps alınacak ek para bayılmaya gerek yok. Gs serisi ince ısınır tercih etme. Ge72 daha iyi bir seçim

@Ali Güngör Bir makalesinde en iyi soğuk olan serilerin önce GT sonra GS en son GE serisinin olduğunu yazmış.
Bir sorum daha olacak bu GS72, 4K olduğu için çoğu oyunu 20-10 fps açar ben bunu oyunlarda FHD olarak ayarlayabilir miyim görüntü bozukluğu vs. olur mu? (4K'yı filmlerde ve videolarda kullanmak istiyorum.)

@Ali Güngör Bir makalesinde en iyi soğuk olan serilerin önce GT sonra GS en son GE serisinin olduğunu yazmış.
Bir sorum daha olacak bu GS72, 4K olduğu için çoğu oyunu 20-10 fps açar ben bunu oyunlarda FHD olarak ayarlayabilir miyim görüntü bozukluğu vs. olur mu? (4K'yı filmlerde ve videolarda kullanmak istiyorum.)
Bende aynı bu şekilde tavsiye vermek istiyordum. Oyunlarda çözünürlüğü FHD'ye düşürerek oynayabilirsiniz. Görüntüde bozulma olmaz. FHD ekrana sahip bir laptopda oynuyormuşsunuz gibi olacaktır. Technopat videolarının bazılarında önce FHD sonra 4K test yapıyorlar. Aynı o şekilde olacaktır.
Benim tavsiyem 4K'dan yana çünkü arada ciddi bir fark var.

Ben de öyle düşündüm açıkçası :D, 4K'yı film için ve TF2 gibi Free To Play oyunları oynamak için kullanırım.
4K dan zarar gelmez yani :).
GS serisinin fanlarına ve bakır borularına baktım, 4 ısı borusu 2 fan var yeterli olur inşallah. Ölü pixel gibi bir sorun da çıkmazsa ne mutlu halime.
Sonunda sayenizde onu bunu eleye eleye uygun laptopu bulduk teşekkürler.

Ben de öyle düşündüm açıkçası :D, 4K'yı film için ve TF2 gibi Free To Play oyunları oynamak için kullanırım.
4K dan zarar gelmez yani :).
GS serisinin fanlarına ve bakır borularına baktım, 4 ısı borusu 2 fan var yeterli olur inşallah. Ölü pixel gibi bir sorun da çıkmazsa ne mutlu halime.
Sonunda sayenizde onu bunu eleye eleye uygun laptopu bulduk teşekkürler.
Laptopun tam modelini ya da linkini atar mısınız? Bazen çok küçük ayrıntılar olabiliyor. Bir bakalım burdan.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı