MSI GT 1030 Aero ITX Alınır mı?

Fanlı ve fansız modeller arasında performans farkı yok ama fanlı almak her zaman daha iyidir:

MSI GT 1030 Aero ITX

Core/Memory
Boost Clock / Base Clock
1518 MHz / 1265 MHz
2GB GDDR5 / 6008 MHz Memory

MSI GT 1030 2GH LP

Core/Memory
Boost Clock / Base Clock
1518 MHz / 1265 MHz
2GB GDDR5 / 6008 MHz Memory

Merhabalar. Şu aralar aklımda GT 1030 almak var. Almışken fanlı almak istiyorum. Bunun için de Msı Vga Geforce Gt 1030 Aero Itx 2g Oc Gt1030 2gb Gddr5 64b Dx12 - n11.com almayı düşünüyorum. Normaliyle performans açısından bir farkı yoktur değil mi?
Sisteminiz nedir? Ona göre yükseltme mantıklı mı veya sorun çıkarır mı diye daha rahat öneri yapabiliriz. Neredeyse her işlemcide darboğaz olmadan kullanabileceğini tahmin ediyorum ama hangi ekran kartından yükselttiğinin de önemi var bazen çok mantıksız yükseltmeler olabiliyor. Neredeyse aynı performansı veren ekran kartına geçiş yapılabiliyor. Sistemini belirt lütfen:) Son olarak da alacaksan fanlısını almak daha mantıklı.

Sisteminiz nedir? Ona göre yükseltme mantıklı mı veya sorun çıkarır mı diye daha rahat öneri yapabiliriz. Neredeyse her işlemcide darboğaz olmadan kullanabileceğini tahmin ediyorum ama hangi ekran kartından yükselttiğinin de önemi var bazen çok mantıksız yükseltmeler olabiliyor. Neredeyse aynı performansı veren ekran kartına geçiş yapılabiliyor. Sistemini belirt lütfen:) Son olarak da alacaksan fanlısını almak daha mantıklı.
İşlemcim intel i5 4570 ekran kartım : nvidia gt 630

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı