Forumda biraz dolandım ve Zotac marka olanını gördüm VGA çıkışlı. Bu konuda ki kartlar DVI çıkışlı. Zotac marka ekran kartı da bu kartlarla aynı değerlerde. Dönüştürücü ile uğraşmadan Zotac mı almalıyım?Hangisi daha ucuzsa onu tercih edin.
Gigabyte bu kartlar arasında en ucuzu. Fakat DVI çıkışlı olduğu için dönüştürücü kullanmam gerekiyor. Gigabyte alıp dönüştürücü kullansam bana bir sorun çıkartır mı?Aralarında neredeyse bir fark yok, hangisi ucuzsa onu alın. Zotac'te gayet iyi bir markadır, güvenle alabilirsiniz.
Hayır sorun çıkartmaz. Ne kadara alacaksınız?Gigabyte bu kartlar arasında en ucuzu. Fakat DVI çıkışlı olduğu için dönüştürücü kullanmam gerekiyor. Gigabyte alıp dönüştürücü kullansam bana bir sorun çıkartır mı?
448,12TL bir fiyatı var İtopya'da. Eğer dönüştürücü ile uğraşmadan Zotac alırsam 553TL gibi bir fiyatı var.Hayır sorun çıkartmaz. Ne kadara alacaksınız?
Güzel. Hepsiburada'da genel bir indirim var 700-800 arasına çıkabilirseniz 1050 alabilirsiniz. Bilginiz olsun. Ayrıca bu kart biraz da olsa daha ucuz, yine paylaşayım dedim.448,12TL bir fiyatı var İtopya'da. Eğer dönüştürücü ile uğraşmadan Zotac alırsam 553TL gibi bir fiyatı var.
Linkini atmış olduğunuz kart DDR4 bir kart. Videolarını izlediğimde GDDR5 ile DDR4 GT1030 arasında 10-15FPS fark var oyunlarda. Bu arada sistemim 1050 kullanabilecek bir sistem değil.Güzel. Hepsiburada'da genel bir indirim var 700-800 arasına çıkabilirseniz 1050 alabilirsiniz. Bilginiz olsun. Ayrıca bu kart biraz da olsa daha ucuz, yine paylaşayım dedim.
MSI NVIDIA GeForce GT 1030 Aero ITX 2GB 64 bit DDR4 DX(12) Fiyatı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.