MSI GT 1030 GDDR5 vs Gigabyte GT 1030 GDDR5

önerim garanti belgelerini incelemeniz, ucuz olan gpu ların garantileri çok daha az şeyleri kapsayabiliyor
umarım bu yazdığımı görürsünüz ve olağan bir sıkıntıda pişman olmazsınız :/
Alacağım kartın 3 yıl garantisi var fakat hangi hataları vs. kapsadığı yazmıyor. Çağrı merkezini arayıp sorsam iyi olacak. :)

Zaten çağrı merkezi mesai dışında şuan uğraşmadan alıyorum. Kapalı kutu içinde pek bir zarar geleceğini veya ekran kartını çok yoracağımı ve bu sebeple bozulacağını sanmıyorum. Sipariş verdim gitti. :D
Almışsınız herhalde ama ben yine de sizi bilgilendiriyim eğer sabrınız varsa o fiyata aliexpressten GTX 760 alabilirdiniz :D Arada yaklaşık 10-15 FPS fark var.

Hd 5570'den memnunmusunuz. Gta 5 denedinizmi kaç fps alıyor söylermisiniz?
Öncelikle GTA 5 denemedim. Sizi şöyle yanıtlayayım, ben bu kartı hiç bir zaman doğru düzgün bir sistem ile oynayamadım. Bu sistem ile bu kart hiç bir oyunda düzgün performans vermiyor. Sürekli FPS drop yaşıyorum. Yani açıkcası özünde iyi bir karttır fakat ben hala bir iyiliğini göremedim. Yorumum bu.
Almışsınız herhalde ama ben yine de sizi bilgilendiriyim eğer sabrınız varsa o fiyata aliexpressten GTX 760 alabilirdiniz :D Arada yaklaşık 10-15 FPS fark var.
Evet kartı sipariş verdim. Forumda bir konu açmıştım G3260 için ekran kartı önerisi olarak ve çoğu kişi bu kartı önermişti. Hatta açtığım konuya benzer bir sürü konu vardı herkes bu kartı önermiş. Kartı iyice araştırdığımda da güzel bir performansı olduğunu gördüm. Ayriyeten GTX760 işlemcim ile uyum sağlar mı bilmiyorum.

@199688 Bu arada karta baktım evet 1030'a göre performansı iyi ama piyasada yok, olan kartlarda pahalı :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı